Bicepsz edzésnél miért történik velem az alábbi dolog?
Előszöris köszi, hogy benéztél.
Másodszor: ebben a kategóriában eléggé elszabadulnak néha az indulatok, ha egy kezdő kérdezni mer, leosztják a "tapasztaltabbak", hogy milyen s€gghülye.Köszönöm szépen, én az ilyen válaszokból nem kérek!Ellenben nagyon megköszönném, ha tényleg normális válaszokat írnátok :)
Már kb fél éve "gyúrok".De mostanába ha edzek pl bicepszre, kb 1-2 óra elteltével egyszerűen oylan, mintha nem is edzettem volna:( (tehát már nem feszül, nincs izomláz, stb... Régen volt, hogy még másnap is éreztem, de mostmár nem.)
Rosszul csinálok valamit? Ilyenkor mi a teendő? Proteinpor szedése?(jah, elég nehezen fejlődök, mert nem szedek semmit)
A kevés szériaszám sem lehet gond, mert ma pl kb 16 szériát csináltam bicepszezésre, és mindíg úgy pakolom a súlyokat, hogy 10, max 15 ismétlés kimenjen, ekkor kb az 5.-6. szériában már eléggé feszül az izomzat, tehát bedurran rendesen.
jajj jajj, sok a baj...
1. hozzászoksz a terheléshez, ezért nem érzed
2. ha szar a kajád, akkormiről beszélünk?
3. 16 széria? minek? 8 is elég bicepszre.
4. bedurranás, meg fejlődés nem ugyanaz. csinálj üres rőddal 100 ismétlést, bedurransz, az tuti, de fejlődni nem fogsz...
20:17-es, ha ezt komolyan érted, akkor remélem tudod, hogy tökhülye vagy. :D
Amúgy mint már leírták, a bedurranás, meg izomláz nem kötelező része a fejlődésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!