Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bicepsz edzésnél miért történi...

Bicepsz edzésnél miért történik velem az alábbi dolog?

Figyelt kérdés

Előszöris köszi, hogy benéztél.

Másodszor: ebben a kategóriában eléggé elszabadulnak néha az indulatok, ha egy kezdő kérdezni mer, leosztják a "tapasztaltabbak", hogy milyen s€gghülye.Köszönöm szépen, én az ilyen válaszokból nem kérek!Ellenben nagyon megköszönném, ha tényleg normális válaszokat írnátok :)

Már kb fél éve "gyúrok".De mostanába ha edzek pl bicepszre, kb 1-2 óra elteltével egyszerűen oylan, mintha nem is edzettem volna:( (tehát már nem feszül, nincs izomláz, stb... Régen volt, hogy még másnap is éreztem, de mostmár nem.)

Rosszul csinálok valamit? Ilyenkor mi a teendő? Proteinpor szedése?(jah, elég nehezen fejlődök, mert nem szedek semmit)

A kevés szériaszám sem lehet gond, mert ma pl kb 16 szériát csináltam bicepszezésre, és mindíg úgy pakolom a súlyokat, hogy 10, max 15 ismétlés kimenjen, ekkor kb az 5.-6. szériában már eléggé feszül az izomzat, tehát bedurran rendesen.

2011. márc. 18. 17:59
 1/9 clint ***** válasza:
mert a terhelést megszokta a test, ha nincs hozzászokva akkor van izomláz. A bedurranás pedig hamar elmúlik. Ez nem jelent semmi rosszat, így normális. Nincs semmi gond azzal, hogy nem szedsz semmit, de edzés után éhesek az szövetek egyél és nem lesz gond a fejlődéssel.
2011. márc. 18. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:

jajj jajj, sok a baj...

1. hozzászoksz a terheléshez, ezért nem érzed

2. ha szar a kajád, akkormiről beszélünk?

3. 16 széria? minek? 8 is elég bicepszre.

4. bedurranás, meg fejlődés nem ugyanaz. csinálj üres rőddal 100 ismétlést, bedurransz, az tuti, de fejlődni nem fogsz...

2011. márc. 18. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja és edzés előtt és után 1 óráig ne egyél mert akkor a tested nem tud teljesen az izomfejlesztésre özpontosítani.
2011. márc. 18. 20:17
 4/9 clint ***** válasza:
uolsó ezt gondolom viccből írtad
2011. márc. 18. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Edzés során az izmoknak rentgeteg vérre van szüksége, hiszen a gyakorlatok során a vér a célba vett izmokba pumpálódik. Nagyobb étkezés után az emésztőrendszer is sok vért igényel, ezért ha közvetlenül evés után edzünk akkor nem jut elév vér az izmokba....
2011. márc. 18. 20:46
 6/9 clint ***** válasza:
nem az edzés előtti étkezésre gondoltam.
2011. márc. 18. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

20:17-es, ha ezt komolyan érted, akkor remélem tudod, hogy tökhülye vagy. :D

Amúgy mint már leírták, a bedurranás, meg izomláz nem kötelező része a fejlődésnek.

2011. márc. 18. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
komolyan érted=komolyan gondolod. És még én mondom másokra, hogy hülye! :D :D
2011. márc. 18. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, mostmár tisztábban látok :D
2011. márc. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!