Bicepszet hogyan durrantjátok be?
Érdekelne, ismétlés szám sorozat és gyakorlat is esetleg ha van vmi spec technika.
Létezhet hogy bicepszet rövid (4-6 ism.) sorozatokkal jobban be tudom durrantani mint a "normál" (gondolok itt: 10-12 ism.) sorozatokkal.
Vagy vmit rosszul csinálok?
Kétkezes bicepsznél ti mekkora súllyal dolgoztok mondjuk koncentrált-hoz képest? (Én pl kétkezessel kisebb súlyokat tudok megmozgatni, elég furának tartom.)
Előre is köszi!
Minden embernél más válik be. Van akinek hamar bedurran, van akinek nem igazán. Én 3 gyakorlatot nyomok: 1. franciarúddal, 2. ülve kézisúllyal, 3. csigán páros bicepsz (ahol a kábel keresztezést is csinálod).
Ha neked a kis ismétléstől durranik be az sem baj, de néha kell nekik a sok ismétlés is.
Én így edzek:
Állva francia rúd
Scott Pad 4sorozoat rendes leengedéssel vizszintesig+egy sorozat minimális visszaengedésekkel és max felhuzással,a csucsösszehuzodás érdekében,
Utána Kalapács
A végén egy kis huzodszkodás bár erre már sok energiám nem szokott jutni.
Lényeg ami a lényeg nekem már a scott pad elejénél rég bedurran...
Hát ha igazán beakarod durrantani, akkor "huszonegyezz" ;)
az brutális durrantó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!