Megállok a fejlődésben? Ha. (lent)
Figyelt kérdés
14éves fiú vagyok, kb 160cm magas vagyok, és 62-63 kiló. Ma vettem egy kézisúlyzót, ami tartalmaz : 2kilós rúd, 4x1kg és 2x2kg súlyok amit a rúdra kell rátenni (nemtudom mi a neve ennek szóval ezért mondom igy:D). És elkezdtem tornázni itthon, fekvőtámasz, felülés, guggolás, hasprés, és ezzel a súlyzóval bicepszre. Megállhatok a fejlődésben (növésben) ha a héten 3x eddzek ? jah és a súlyzóval nem a legnagyobbon nyomom, hanem csak 4kilóval.. (rúd + 2x1kg)2011. márc. 13. 22:56
2/6 clint válasza:
nem, csak akkor állsz meg, ha nagy súlyokkal erőlteted magad, akkor is, hogy ha a garencedet meg a lábadat erőlteted. Kis súllyal nyugodtan.
3/6 anonim válasza:
Kis súllyal sokat, és ne higgy a keresztanyukának meg a nagynéninek, nem fogsz megállni!
Kitartás!
4/6 anonim válasza:
az izmok stimulálása és a csontképződés, "növés" teljesen különböző dolog nincsenek kihatással egymásra. Esetleg ha embertelenül nagy súlyokkal guggolnál pl 200 kg, akkor az már elég nagy kompressziós nyomásnak számítana, ami már esetleg befolyásolhatná.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. És miyen gyakorlatokat végezzek súlyzóval? Kérlek, mondjatok valamilyent (ne csak bicepszre)
2011. márc. 14. 15:42
6/6 anonim válasza:
tárogatás, mellhez húzás, nyak mögül tolás tricepszre, állhoz húzás. ez már három izomcsoport. hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!