Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás mellé mit egyek ha...

Futás mellé mit egyek ha fogyni szeretnék és nem izmosodni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az izmokkal mi a baj?
2011. márc. 13. 21:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Semmi, vannak izmaim, csak mellette egy kis háj is.. :( Azt szeretném ledobni. De hogyan?
2011. márc. 13. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Első: Mivel fogyni és izmosodni egyszerre nem is lehet, így a kérdésed f@szság.

A fogyás meg sajnos nem olyan egyszerű, hogy mit ne egyél, ide jól felépített diéta kell.

2011. márc. 13. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak kerülnöd kell a szemétkaját (gyors- és félkész ételek, cukor, és egyéb egyszerű szénhidrátok), és napi kb. 500 kcal-lal kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit elégetsz, ezzel heti fél kiló zsírt stabilan leadhatsz. Minden grammra le kell mérni, különben biztos, hogy rosszul becsülöd meg a kalóriákat. Felteszem, hogy nem 14%-os testzsírra hajtasz, így alapvetően szerintem nem szükséges a nagyon szakszerű diéta.

A futástól pedig úgysem tudsz izmosodni, így nincs mitől "tartanod".

2011. márc. 13. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
21:59 saját tapasztalat: lehet ;)
2011. márc. 13. 22:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 13. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Te figy, akkor jelentkezz már be valami amerikai kutatóintézetnél, hogy te a szervezeted képes arra, amire a többi ember egyszerű biológiai okoknál fogva nem! Biztos nagy sikered lenne.
2011. márc. 14. 00:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves Válaszoló, kérlek, olvasd már újra el és értelmezd a kérdést és a kommenteket, semmiféle utalás nincs arra, hogy a Kérdező egyszerre akarna fogyni és izmosodni, csak fogyni akar és pont.
2011. márc. 14. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Dani!

Tudom jól, hogy a kérdező ezt jól tudja, én csak az első válaszoló rettentően értelmes hozzászólásához, és az azt követő válaszához szóltam hozzá.

2011. márc. 14. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Á, most sikerült megértenem a hozzászólást, ez esetben elnézést az oktalan kioktatásért, Kedves Válaszoló!

Kedves 22:29-es Válaszoló, leírnád, hogy ezt milyen módon (edzés, táplálkozás, stb.) sikerült elérned?

2011. márc. 15. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!