Futás mellé mit egyek ha fogyni szeretnék és nem izmosodni?
Első: Mivel fogyni és izmosodni egyszerre nem is lehet, így a kérdésed f@szság.
A fogyás meg sajnos nem olyan egyszerű, hogy mit ne egyél, ide jól felépített diéta kell.
Csak kerülnöd kell a szemétkaját (gyors- és félkész ételek, cukor, és egyéb egyszerű szénhidrátok), és napi kb. 500 kcal-lal kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit elégetsz, ezzel heti fél kiló zsírt stabilan leadhatsz. Minden grammra le kell mérni, különben biztos, hogy rosszul becsülöd meg a kalóriákat. Felteszem, hogy nem 14%-os testzsírra hajtasz, így alapvetően szerintem nem szükséges a nagyon szakszerű diéta.
A futástól pedig úgysem tudsz izmosodni, így nincs mitől "tartanod".
Dani!
Tudom jól, hogy a kérdező ezt jól tudja, én csak az első válaszoló rettentően értelmes hozzászólásához, és az azt követő válaszához szóltam hozzá.
Á, most sikerült megértenem a hozzászólást, ez esetben elnézést az oktalan kioktatásért, Kedves Válaszoló!
Kedves 22:29-es Válaszoló, leírnád, hogy ezt milyen módon (edzés, táplálkozás, stb.) sikerült elérned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!