Krav Maga Fegyver elvételekor hogyan biztosítod, hogy az ne sülhessen el?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 19:28
11/18 A kérdező kommentje:
No igen, ez bennem is felmerült: Ha valaki lőfegyverrel rendelkezik miért engedne testközelbe? :D
2011. márc. 14. 07:50
12/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, minek ilyen technikákat tanítani civil embereknek? Mégis mikor fogod ezt te használni? És főleg milyen társadalmi körökben mozoghat egy olyan ember akinek ilyesmire van szüksége?
13/18 A kérdező kommentje:
" Mégis mikor fogod ezt te használni?"
Szerintem erre magad is megtalálod a választ amint a képedbe tolnak egy AMD-t 30as tárral. Csak mert nekem már volt hozzá szerencsém, és ez nem függ társadalmi köröktől épp a Magyar Honvédségnél történt és épp a járőrtársam által. Te ostoba!
2011. márc. 14. 22:45
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi Saagl. :)
2011. márc. 14. 22:46
16/18 A kérdező kommentje:
Bocsi de az előző kissé felhúzott. Mért kell mindenkiről azt feltételezni, hogy bűnöző aki önvédelmet akar tanulni? A lefegyverzés egy önvédelmi sportnál alap, hisz nem arról van szó hogy ringben játsszák. A KRAV MAGA épp arról szól, hogy épségben tudj hazajutni éjjel az utcán. Nem arról, hogy maffiózó légy.
2011. márc. 14. 22:51
17/18 anonim válasza:
A magyar honvédségnél (jobb esetben) oktatnak katonai kézitusát, ami összetettebb a kraw magánál és ugyanúgy tanítanak ott lefegyverző technikákat te ostoba! Mégis milyen katona vagy te, hogy egy civilnek kelljen a fegyverhasználatról felvilágosítania?!
18/18 anonim válasza:
kitárazással a markolaton egy gomb benyomod kicsúszik a tár hátrahúzod a szánt (a teteje amin van a célzó) és kipattan az utolsó töltény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!