Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav Maga Fegyver elvételekor...

Krav Maga Fegyver elvételekor hogyan biztosítod, hogy az ne sülhessen el?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 19:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
No igen, ez bennem is felmerült: Ha valaki lőfegyverrel rendelkezik miért engedne testközelbe? :D
2011. márc. 14. 07:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, minek ilyen technikákat tanítani civil embereknek? Mégis mikor fogod ezt te használni? És főleg milyen társadalmi körökben mozoghat egy olyan ember akinek ilyesmire van szüksége?
2011. márc. 14. 20:18
 13/18 A kérdező kommentje:

" Mégis mikor fogod ezt te használni?"

Szerintem erre magad is megtalálod a választ amint a képedbe tolnak egy AMD-t 30as tárral. Csak mert nekem már volt hozzá szerencsém, és ez nem függ társadalmi köröktől épp a Magyar Honvédségnél történt és épp a járőrtársam által. Te ostoba!

2011. márc. 14. 22:45
 14/18 Saagl válasza:

néhány video:

[link]

2011. márc. 14. 22:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi Saagl. :)
2011. márc. 14. 22:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocsi de az előző kissé felhúzott. Mért kell mindenkiről azt feltételezni, hogy bűnöző aki önvédelmet akar tanulni? A lefegyverzés egy önvédelmi sportnál alap, hisz nem arról van szó hogy ringben játsszák. A KRAV MAGA épp arról szól, hogy épségben tudj hazajutni éjjel az utcán. Nem arról, hogy maffiózó légy.
2011. márc. 14. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
A magyar honvédségnél (jobb esetben) oktatnak katonai kézitusát, ami összetettebb a kraw magánál és ugyanúgy tanítanak ott lefegyverző technikákat te ostoba! Mégis milyen katona vagy te, hogy egy civilnek kelljen a fegyverhasználatról felvilágosítania?!
2011. márc. 14. 23:13
 18/18 anonim válasza:
kitárazással a markolaton egy gomb benyomod kicsúszik a tár hátrahúzod a szánt (a teteje amin van a célzó) és kipattan az utolsó töltény
2012. jan. 8. 02:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!