Melyik a szabályos húzódzkodás fogás?
Figyelt kérdés
Nekem a harmadik, a vállszéles a legtermészetesebb, bár ott kicsit már nem teljesen egyenes az alkar. Számít?
tegnapelőtt 22:15
2/3 anonim válasza:
Számtalan módon lehet fogni a rudat, nem ettől lesz szabályos vagy sem, hanem a mozgás kivitelezésétől. Más fogás másként mozgat meg, más izmok dolgoznak jobban. Én ha húzódzkodok, akkor 2-3 különböző fogással csinálom, így változatosabb, és nekem hasznos is falmászás mellé.
3/3 anonim válasza:
Minden fogástípus releváns, úgyhogy valóban nem ettől lesz szabályos a húzódzkodás, hanem ha lendülés nélkül minél nagyobb mozgástartományban hajtod végre a gyakorlatot.
Amikor valaki 15 centis mozgástartományban rángatózik húzódzkodás címszó alatt, az bárhogy fogja a rudat, nem lesz szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!