Mennyire ritka az, hogy egy 14 eves kepes csinalni 30 szabalyos huzockodast egyhuzamban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 15:05
1/11 anonim válasza:
Gondolom ritka. Én 14 évesen még nem tudtam volna 30 szabályos húzódzkodást csinálni, meg haverjaim se. De nem tudom, nem láttam eről statisztikát, és veled ellentétben nem szoktam 14 éves kisfiúkat bámulni edzés közben.
2/11 anonim válasza:
nyilván valszeg rohadt ritka. nagyon kevés ember tud akár fele ennyi szabályos huzockodást megcsinálni de statisztikám nekem sincs ezzel kapcsolatba
3/11 anonim válasza:
Sok sportoló 14 éves biztos megtudja csinálni.
4/11 anonim válasza:
30 vergődést valszeg nagyrészük simán megcsinál.
30 SZABÁLYOS húzódzkodást, hát... ritka mint a fehér holló.
5/11 anonim válasza:
kortól függetlenül az emberiség nagyrésze nem képes 30huzira, de pontos statisztikát én se tudok mondani.
6/11 anonim válasza:
Szerintem több, mint hinnéd. Csak törődni kell velük testnevelés órán, ill. edzésen.
8/11 anonim válasza:
30 teljesen szabályos húzódzkodás az kB elit szint, felnőttek közt is alig van, aki tudna ennyit
9/11 anonim válasza:
így van.barki aki megcsinalja szabályosan nagyon jó teljesítménynek számít!ritka!
10/11 anonim válasza:
Húzódzkodásban nagyon király vagy, most már ideje a tanulásra, főleg a magyar nyelvtanra koncentrálni, ha nem egy kétkezi melós akarsz lenni felnőtt korodban, aki max. arra büszke h anno biza 30 ismétlés is ment a rúdon… Egyébként megnézném én azt a “szabályos” 30 ismétlést. Meg valószínűleg van benned vagy 40-50 kg, nem sok mindent kell felhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!