Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fitness trambulin vélemény?

Fitness trambulin vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem melyik a jobb fitness trambulin, ami jó minőségű, nem megy hamar tönkre a gumikötél,stabil,strapabíró, az ugrálófelülete is jól meg van erősítve (nem kezd a varrás foszlani stb..) Milyen fajtákat ajánlanátok?

Csak nagyobb felületű hatszög alakú érdekelne aminek az ugrálófelülete legalább 100 cm.

Azért szeretnék tanácsokat kérni,tapasztalatokat mert első trambulinként vásároltam egy Hammer Crossjump fitnesstrambulit a Gorillasporttól. Egyébként nagyon jó! Többek közt azért is ezt választottam mert összecsukható lábai vannak. Igaz kiállított darabot vettem mert olcsóbb volt. Kb. 70-80.000 ft újonnan. De így 45.000 ft volt. Németországból rendelték. Az a baj vele hogy elég hamar elkezdett kijönni a varrás az ugrálófelület hurkaiból, elkezdett bomlani így elkezdtek kiszakadni a hurkok...garanciával ilyen javítást nem vállalt a Gorillasport. Így elvittem bőrdíszműveshez 😅 visszavarta és jól körbevarrta az egész felületen. Amit tudott megtett,de mondta hogy ahhoz képest h sporttrambulin nem alegjobban varrták körbe....

Aztán hamar kezdett megnyúlni a gumikötél is egyre lazább lett. Meg kellett húzni jobban. Majd mindegyik kezdett foszlani szakadni amíg teljesen elszakadtak.

Így felhívtam a Gorillasportot hogy mi a problémám és rendeltek nekem németországból ugrálófelületet meg gumikötelet.

6 hónapot kellett várnom mire megkaptam! Mikor végre megkaptam észrevettem hogy amit hoztak gumikötelet nem új hanem használt szakadt. Egyből telefonáltam nem hitték el, meg flegmán kérdezték h miből gondolom hogy használt. Hát mondtam hogy mert szemmel látom hogy szét van szakadva a gumi és a külső szövet tartja össze...küldtem képeket róluk.

Majd bocsánatot kértek és megint rendeltek újakat....amit végre 1 hónap mulva megkaptam 😒

Na azóta nem telt el 2 hónap sem és egyszer csak az egyik gumikötél teljesen elszakadt.

Szóval ebből elegem van és gondolkozom rajta hogy inkább vennék másikat. Nem lenne szabad ilyen hamar tönkremennie a kötélnek....

Nem vagyok extrém túlsúlyú meg nem nyüstölöm agyon a trambulint. Betegségből épültem fel ami miatt nem is tudom agyonterhelni a tüdőmet szóval nem nyüstölöm agyon a trambulint. Viszont szeretem ,sokat segít a trambulinozás.

De elegem van hogy hamar lesz valami baja amire aztán hónapokat kell várnom az eladótól hogy történjen valami.

Előre is köszönöm a segítséget!

#fitness trambulin #crossjump fitness trambulin
tegnap 19:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!