Pilates vagy Callanetics?
Istenem, ha nem érti valaki a kérdést, akkor miért válaszol hülyeséget?
Világ életemben volt egy kis pocakom, akkor is, amikor 45 kiló voltam, akkor is, amikor 70. Nem függ a súlyomtól. Ha fogyok, akkor a mellem fogy el, a hasam és a csípőm ugyanakkora marad.
Jeee, akkor ha te a melleddel tömegelsz megnéznélek 70 kilósan:D Jó nagy csöcseid lehetne béjbe!!!
Bocs a stílusért, de jó nagy hülyeségeket beszélsz:) A karcsúsodás bizony csak fogyással fog menni.
Mind a kettő hasonló,magyarul gerinctornának nevezik,csak ezek a nevek felkapottak.
Jót tesz a gerincnek a tartásnak,de egy ilyen edzés nem éget jelentősen sok kalóriát.
Persze ha a totál nulláról indulsz,akkor lehet hatásos,de testzsírt csökkenteni ezektől nem fogsz.
Csináld csak valamelyiket.Mondjuk én ha már ezek között tudsz csak vacilálni,akkor a gerinctornára mennék,mert azt szakképzett gyógytornász tartja,nem valami gyorstalpalót végzett csajszi.És esetleg még a térdedre is tudna valami megoldást találni.
Forma kérdésben,meg tényleg nem ártana utánanézned pár kifejezésnek,pl testzsírszázalék,szálkásító diéta.
Kedves 23:25!
Elhiszem hogy megnéznél, de ez kimarad az életedből, legyen elég annyi a boldogságodhoz, hogy valóban nagy melleim vannnak, a magasságomhoz épp megfelelő a súlyom. Ha diétázom, a mellem 2-3 méretet is csökken, a testem többi része nem változik.
Úgy látszik senki nem tud érdemi választ adni a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!