Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudok kezdeni ezzel?

Mit tudok kezdeni ezzel?

Figyelt kérdés
Körte alkatom van. Ha fogyok, állandóan a felsőtestemből fogyok (már szinte kint vannak a bordáim), alul pedig nagy fenekem és combom van. Most elkezdtem kocogni, igyekszem kivonni az édességet az életemből (cukrász vagyok). Mindent párolva nem tudok enni, nem tudom megvalósítani napi 12 óra munka mellett. Tudom, nincsen helyi fogyás, mégis csak a felsőtestem egyre rozogább:(
2011. márc. 12. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
G-E-N-E-T-I-K-A..... Pusztíts le magadról minél több zsírt és erősítsd meg a felsőtested.
2011. márc. 12. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát, basszus. Ezek szerint sosem vehetek fel s-ses méretű nadrágot. Bárcsak lennének millióim, elmennék zsírleszívásra.
2011. márc. 12. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. :S

Nagyon rossz.

Én most Leg Magic-et használok.

2011. márc. 12. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy ha széles a csípőd azzal nagyon nem tudsz mit kezdeni.
2011. márc. 12. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne erőt venni magadon, és a nyavalygás helyett elkezdeni diétázni, és futni mellé. De siránkozni, hogy nincs megoldás, azt könnyebb. Nem tudlak sajnálni.

(amúgy meg miért ennél mindent párolva????)

2011. márc. 12. 19:26
 6/11 clint ***** válasza:
fiu vagy? Már bocs a kérdésért de nemtudom.
2011. márc. 12. 20:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Bennem az él, hogy az egészséges az sovány hús párolva, vagy grillezve. Meg teljes kiőrlésű kenyér, meg sok gyümölcs, zöldség.. A főtételeket nem tudom hogy lehet egészségesen elkészíteni.

Kocogni járok (ezen a héten kezdtem). Tavaly is kocogtam másfél hónapot, aztán nulla eredménye lett, de nem adom fel.

2011. márc. 12. 20:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem, lány vagyok. 22 éves, 172 cm magas és 62 kg.
2011. márc. 12. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Diétázz a kocogás mellé, és f@sza lesz!
2011. márc. 12. 20:43
 10/11 kizcar válasza:

Kicsit nem értem. Felül gebe vagy, alul pedig dagadt. Nekem ez magas.

172 centi mellé a 62 kg nekem elég kevésnek tűnik, én erre nem hogy diétáznák, inkább híznék.

Edzél sokat, és fuss továbbra is, és szerintem fél éven belül ne várjál csodát.

Én már négy éve csinálom. Türelem kell és olvass a témával kapcsolatban megbízható forrásokból merítő cikkeket, amik leírják a bizonyos edzéseket, hogy mi mire hogyan.

Én amondó vagyok, hogy heti kétszer dolgoztasd meg az izmaidat. Guggolás, vádlizás, fekvőtámasz, kisebb súlyzóval oldalemelés, előreemelés a vállak miatt, hasprés, valamilyen jó kis tricepszgyakorlat, bicepszgyakorlat.

Olyan 3 sorozatot mindenből.

Pl. hétfőn 3 x 10-40 guggolást (attól függ egy vagy két lábbal csinálod)

3 x 20-40 fekvőtámasz

2 x valamennyi oldalra és 2 x valamennyi előreemelés súlyzóval. Annyi legyen az a valamennyi, hogy azért megérezze az az izom.

kedden

3xannyit, hogy megérezd

hasprés, tricepsz, bicepsz

csütörtökön azt amit hétfőn

pénteken azt amit kedden

a sorozatok között meg nem árt ha van minimum 1 perc, de 2-nél több ne legyen.

szerintem az sem baj, ha utolsó sorozatot úgy csinálod, hogy csak a fele ismétlésszámot csinálod mint a többiben és aztán az utolsó ismétlésnél tartod magad statikusan addig ameddig bírod.

pl. fevőnél megcsináltál első két sorozatra 30-at, akkor a harmadikra megcsinálsz 15-öt, a 16-ba belekezdesz, de nem nyomod ki magad hanem tartod magad, úgy min 15 másodpercig, de ilyenkor jó harcolni saját magaddal, és inkább addig amíg bírod.

én ezt javaslom, de jobb ha utánaolvasol és magadnak állítod össze a dolgokat.

2011. márc. 12. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!