Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportban jártas ember tanácsát...

Sportban jártas ember tanácsát szeretném kikérni abban a tekintetben, hogy lehet-e ezzel úgy kezdeni valamit, hogy ne vesszen kárba az eddig befektetett munkám?

Figyelt kérdés

Hivatásos katona vagyok és évről-évre számot kell adnom a fizikai felkészültségemről. Tettem a dolgomat és kiújult egy sérülésem, amely kellemetlen fájdalommal jár, - ezzel kelek, ezzel fekszem, ezzel alszom.

A - jobb - lapockám és a gerincem közötti területen úgy fáj a hátam, hogy az nem mindennapi.

A felmérő október elején lesz, - nem hagyhatom abba azt, amit szinten próbálok tartani, - muszáj csinálnom a fekvőtámaszokat is.

Köszönettel!

2010. szept. 24. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:

El kellene menned az ideggyógyászatra,ott meg beutalnak MR-re.Szerintem porckorongsérv.Lehet,hogy csak izomhúzódás.

Ezt a gyakorlatsort próbáld végig csinálni.

[link]

2010. szept. 24. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítő válaszodat!
2010. szept. 24. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Ejjjj!

Nagyon meg kell válogatnom, hogy ezek közül mit tudok megcsinálni 40 feletti életkorral!...

Mindezektől függetlenül, legalább az egyszerűek közül megpróbálok megcsinálni egyet-kettőt...

Köszönettel!

2010. szept. 24. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

"Csípőm a talajhoz rögzítem."

Itt miről van pontosan szó?

Szó szerint oda lehet valahogyan rögzíteni a talajhoz a csípőt, - vagy egy szakkifejezés ez?

Ha oda lehet rögzíteni a talajhoz a csípőt, akkor milyen módon?

Megköszönném, ha segítenél még ebben!

2010. szept. 24. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondoltak, hogy a talajon tartod, és nem mozdítod onnan (ezért olyan, mintha oda lenne rögzítve).
2010. szept. 24. 23:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2010. szept. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!