En nyomom fekve a 85-kl es nem latszik rajtam hogy nem izmosodok. Miert?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 09:16
1/16 TOMAtm válasza:
az edzés önmagában nem elég.sok pihenés,sok kaja és rendes edzés(nem túledzés!!)
2/16 anonim válasza:
Itt nagy bajok vannak. [link] Alaposan olvasd el.
4/16 anonim válasza:
nem látszik rajtad hogy nem izmosodsz??kis kamus 12éves-.-
5/16 A kérdező kommentje:
17eves vagyok!!!!Es nem kamuzok!Minek tennem?
2011. márc. 12. 10:03
6/16 anonim válasza:
ja tényleg,félreértettem a szöveget:-)"nem latszik rajtam hogy nem izmosodok" tehát izmosodsz.akkor mi is a problémád?
7/16 A kérdező kommentje:
Hogy nem vagyok anyira izmos.de erosnek eros vagyok.
2011. márc. 12. 10:25
8/16 anonim válasza:
Akkor a második válaszban található linket ajánlom figyelmedbe.
9/16 anonim válasza:
Lehet izmosodás nélkül is erősödni. Amennyiben a táplálkozásod nem megfelelő az izomtömeg növekedéséhez (kevés fehérje és/vagy szénhidrát), az izomzatod növekedni nem fog, viszont a terheléssel ugyanúgy érzékeli a szervezeted a megnövekedett erőigényt, amihez igyekszik alkalmazkodni, és az izomminőség javításával, az idegrendszer fejlesztésével éri ezt el ebben az esetben. Ha izmosodni is akarsz az erősödésen túl, akkor muszáj tömegnövelő étrendet követned.
10/16 A kérdező kommentje:
Es azt meg hogy kell.Mit egyek????????????
2011. márc. 12. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!