Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lesz ha leállok a fehérjékkel?

Mi lesz ha leállok a fehérjékkel?

Figyelt kérdés

Mi fog történni ha nem szedek majd több fehérjét elhízok?

Így se vagyok túl sovány és akkor?

2011. márc. 10. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ja meg a nagy tápkieg bizniszben az se zavarjon hogy olcsóbb mint a szilárd kaja!
2011. márc. 10. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Tehát pusztán a plusz fehérjeturmixok bevitelétől nagyobbak a mai haladó testépítők?:-)

Egyébként teljesen mindegy,hogy mennyivel drágább a sima kaja,a gyártóknak akkor is az az érdekük,hogy eladják a fehérjéiket,és jól is profitálnak belőle,mert veszik a cuccaikat világszerte.tehát gondolhatod,hogy nem kis biznisz van benne.Ha olyan sz-rul menne,akkor ők is tojást,meg csirekemellet árulnának.

2011. márc. 11. 08:56
 13/21 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel hogy ők milliárdokat keresnek,amíg én jobban jövök ki anyagilag! nem várom el hogy ingyen árulják,mint ahogy én se ingyen dolgozok!

az a lényeg hogy te ne igyál,mert mindenki h@lye aki issza,de te rájöttél hogy nincs értelme! gratulálok

2011. márc. 11. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:

A kérdésemre nem válaszoltál valamiért,no nem baj....

Maradjunk abban,hogy senkit nem szeretnék lehülyézni,mindenki döntse el,hogy mit hisz el,és mi a jó neki.

2011. márc. 11. 09:39
 15/21 anonim ***** válasza:

válaszolok: azért nagyobbak mert tudják mi a jó és mi a rossz a testnek:előbbihez hozzátartozik a fehérje!

Ha üzleti alapon gondolkodsz,mi hoz nagyobb hasznot?

1.ha hazudoznak és addig megy a biznisz míg az emberek rá nem jönnek hogy kamu

2.ha tudományosan bizonyított,a testre jó hatással lévő tápkieget gyártanak és a vevők elégedettek

melyik a hosszab távú pénzkereset?

2011. márc. 11. 09:44
 16/21 anonim ***** válasza:

igen,ezzel egyetértek,csak akkor itt nem csak a fehérjeturmixról van szó,hanem jópár egyéb dologról is.+ jó genetika és egy kis kox:-)

és ugye mára már jelentősen kiforrotta magát a testépítés,ez így van,nagyobb a felhalmozott tudás,a régiekhez képest.

Én nem azt mondom,hogy soha senki ne igyon fehérjeturmixot,mert teljesen hülyeség,nem.a fehérje fontos és nagyon hasznos.azt állítom csak,hogy az élettani hatásához képest ez a proteinpor-téma túl van misztifikálva a gyártó felől,mert ha belegondolsz,senki nem tudja megmondani pontosan,hogy a +proteinturmixtól fejlődött jobban,vagy a sima jól betartott edzés-pihenés-kajálástól.

2011. márc. 11. 12:52
 17/21 anonim ***** válasza:

na most összefoglalom a véleményemet:

természetesen a kaján múlik MINDEN,DE:edzés után gyors felszívódás kell=turmix! ezt nem lehet másképpen megoldani,én még pluszban azért is használom hogy ne kelljen az életemet csirkemellre költeni,így költséghatékony megoldás is egyben! ennyi!

nem mondom hogy csodaszer,egyszerűen jó hogy van. :)

2011. márc. 11. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
ok,értelek:)
2011. márc. 11. 21:17
 19/21 A kérdező kommentje:

köszönöm de akkor mi a válasz?

kicsit leépülök?

2011. márc. 13. 11:03
 20/21 anonim ***** válasza:

igen! 13,5-14,7% a leépülési esély!!!!xD

az a válasz hogy ha nem viszel be elég fehérjét,leépülsz!

ezt megoldhatod szilárd kajából is de edzés után turmix kell! ennyi

ha az autóba nem tankolsz,nem fog menni, elrohad a tank,és az apacsok leadják a méhbe!

2011. márc. 31. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!