Mi lesz ha leállok a fehérjékkel?
Mi fog történni ha nem szedek majd több fehérjét elhízok?
Így se vagyok túl sovány és akkor?
Tehát pusztán a plusz fehérjeturmixok bevitelétől nagyobbak a mai haladó testépítők?:-)
Egyébként teljesen mindegy,hogy mennyivel drágább a sima kaja,a gyártóknak akkor is az az érdekük,hogy eladják a fehérjéiket,és jól is profitálnak belőle,mert veszik a cuccaikat világszerte.tehát gondolhatod,hogy nem kis biznisz van benne.Ha olyan sz-rul menne,akkor ők is tojást,meg csirekemellet árulnának.
engem nem érdekel hogy ők milliárdokat keresnek,amíg én jobban jövök ki anyagilag! nem várom el hogy ingyen árulják,mint ahogy én se ingyen dolgozok!
az a lényeg hogy te ne igyál,mert mindenki h@lye aki issza,de te rájöttél hogy nincs értelme! gratulálok
A kérdésemre nem válaszoltál valamiért,no nem baj....
Maradjunk abban,hogy senkit nem szeretnék lehülyézni,mindenki döntse el,hogy mit hisz el,és mi a jó neki.
válaszolok: azért nagyobbak mert tudják mi a jó és mi a rossz a testnek:előbbihez hozzátartozik a fehérje!
Ha üzleti alapon gondolkodsz,mi hoz nagyobb hasznot?
1.ha hazudoznak és addig megy a biznisz míg az emberek rá nem jönnek hogy kamu
2.ha tudományosan bizonyított,a testre jó hatással lévő tápkieget gyártanak és a vevők elégedettek
melyik a hosszab távú pénzkereset?
igen,ezzel egyetértek,csak akkor itt nem csak a fehérjeturmixról van szó,hanem jópár egyéb dologról is.+ jó genetika és egy kis kox:-)
és ugye mára már jelentősen kiforrotta magát a testépítés,ez így van,nagyobb a felhalmozott tudás,a régiekhez képest.
Én nem azt mondom,hogy soha senki ne igyon fehérjeturmixot,mert teljesen hülyeség,nem.a fehérje fontos és nagyon hasznos.azt állítom csak,hogy az élettani hatásához képest ez a proteinpor-téma túl van misztifikálva a gyártó felől,mert ha belegondolsz,senki nem tudja megmondani pontosan,hogy a +proteinturmixtól fejlődött jobban,vagy a sima jól betartott edzés-pihenés-kajálástól.
na most összefoglalom a véleményemet:
természetesen a kaján múlik MINDEN,DE:edzés után gyors felszívódás kell=turmix! ezt nem lehet másképpen megoldani,én még pluszban azért is használom hogy ne kelljen az életemet csirkemellre költeni,így költséghatékony megoldás is egyben! ennyi!
nem mondom hogy csodaszer,egyszerűen jó hogy van. :)
köszönöm de akkor mi a válasz?
kicsit leépülök?
igen! 13,5-14,7% a leépülési esély!!!!xD
az a válasz hogy ha nem viszel be elég fehérjét,leépülsz!
ezt megoldhatod szilárd kajából is de edzés után turmix kell! ennyi
ha az autóba nem tankolsz,nem fog menni, elrohad a tank,és az apacsok leadják a méhbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!