Nagy állóképességet ad, nem drága, nem unalmas. Van ilyen edzés? :D
Figyelt kérdés
Ha igen, feltétlenül szóljatok! A nem drága alatt a max 5 mátyásra gondolok :D2011. márc. 9. 18:55
11/13 A kérdező kommentje:
Hát el tudok mozogni, szóval úgy a ringben nagyon jónak számítok, csak hát az életben olyan kis gyengének érzem magam. 180 cm vagyok, és 75 kg, kevés felesleg van rajtam, de izom sem túl sok szerintem :D Ütőerőmmel sincsen semmi gond, mivel elég dinamikusan ütök, laza vagyok... De az életben baromi gyenge vagyok, simán lebirkóznak :D Érezni akarom, hogy igazán erős vagyok, kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés is az, lehet, h ez vmi perverzió :D:D:D
2011. márc. 9. 23:15
12/13 anonim válasza:
Ucsó vok
Na,erről beszéltem:).Azért 75 kilóban már ütnek nagyokat.
Az én edzőm is csak 73 kiló,de néha olyat bever,hogy csak nézek.
Akkor az kell,mint amit írtam előzőleg.Pakolj fel szépen 5-6 kiló izmot.
Ehhez fel kell szedni kb 10-12 kilót,aztán lepucolni.
Holyfield is így ment fel nehézsúlyba,izmot pakolt magára.
13/13 anonim válasza:
Valóban, sajnos a vezetett kettlebelles edzések nagyon-nagyon drágák, és elhitetik az emberekkel, hogy anélkül gyakorlatilag meghalsz, ha belefogsz. Hadd mutassam meg egy válaszom, ahol éppen erről írtam, és láthatod, hogy a kettlebelles edzést megengedheted magadnak, és szerintem is az lenne a legjobb!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!