Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy állóképességet ad, nem...

Nagy állóképességet ad, nem drága, nem unalmas. Van ilyen edzés? :D

Figyelt kérdés
Ha igen, feltétlenül szóljatok! A nem drága alatt a max 5 mátyásra gondolok :D
2011. márc. 9. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Futás.
2011. márc. 9. 18:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Oké... de a futásnál sem mind1, hogy milyenfajta :D Melyiktől erősödik az ember izomzata jobban? A hosszútáv futástól, vagy a rövidtávútól? Nem mind1... :D
2011. márc. 9. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
hát ha lefutsz 50 kilómtert,erősödsz.Ezt garantálom....
2011. márc. 9. 19:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Most izmosodni akarsz vagy állóképességet ? Mert nem ugyanaz a kettő.

De állóképességhez hagyományos futás + fartlek futás + ugrókötél + fekvőtámasz. Ilyesmik, de még nagyon sok mindent lehet használni állóképesség növeléshez. De a futás mindenképp legyen közte. Amúgy meg teljesen ingyen van.

2011. márc. 9. 19:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem... Nos, én állóképességet is szeretnék növelni, és ez a futás dolog igencsak tetszik, főleg, hogy még 2 évvel ezelőtt, amikor rendesen sportoltam, csináltam mindennap... De szeretnék bivalyerős lenni!! :D Tényleg, szóval annyira, hogyha nekem jönnek, akkor pattanjanak le rólam :D Ezt is meg lehet ingyen oldani? Vagy van erre valami speckó edzés?
2011. márc. 9. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha erős akarsz lenni akkor ne állóképességet növelj...Fekvőtámasz,húzódzkódás,tolódzkodás,futás,sok fehérje,szénhidrát,edzőterem,stb.
2011. márc. 9. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:

amit te akarsz, arra szerintem a kettlebell a legalkalmasabb.

Mindenesetre funkcionális edzés.

2011. márc. 9. 19:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Edzőterem... Gondolom gyúróteremre gondolsz... Hogy én azt mennyire, de mennyire utálom :) Szeretem azt benne, hogy gyakorlatok közben erőteljesen érzem, hogy megerőltetem az izmaimat, egyszerűen imádom azt az érzést, de emellett annyira, de annyira unalmas :D Gyerekkorom óta járok le boxolni, régen versenyszerűen is csináltam, most már csak hobbiszinten tolom. Technikailag - nem nagyképűségből - tényleg magas szinten csinálom, de sosem éreztem magam bivalyerősnek, talán azért, mert edzéseken kevés hangsúlyt fektetünk az erőnlétre. Fekvőtámasz, tolódzkodás, futás, stb. Vágom, ezektől erősödik a kar, mell, hát, lábak, stb. De a törzsre milyen speckó gyakorlatokat tudnál (tudnátok) ajánlani, amit meg lehet oldani edzőtermen kívül (mondjuk játszótéren :D - nem vicc, ott tényleg lehet jó gyakorlatokat csinálni, csak nemtom, milyeneket XD)?
2011. márc. 9. 19:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Hmm.. kettlebell... Drága, bár aazt nem kell havonta fizetni :D De most nincsen rá 12-15 mátyásom, de ha lesz, mindenféleképp veszek, csak kéne hozzá edző, aki megtanítana használni, mert hát azért nem játék egy olyan dolog... És az edző is pénzbe kerül :D Még gondolkodom rajta, bár megérné, az oroszok használták régen sokat, hatásos is volt.
2011. márc. 9. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Furcsa a kérdésed.Amit csinálsz az ökölvívást,az adja az egyik legjobb állóképességet.

A zsákolás,ugrálókötél,sparring,futás.A legjobbak.

Ez a lepattanás dolog meg?Ökölvívóként gondolom nem okoz nehézséget kimozogni az ellenfelet.De ha tényleg azt szeretnéd,hogy ne tudjanak fellökni egykönnyen,akkor szerintem a testsúlyodat kellene növelned tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel.

2011. márc. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!