Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A spinningel a pocakom is le...

A spinningel a pocakom is le fog menni?

Figyelt kérdés

Mert azt írják mindenhol, hogy a combokat meg a feneket és a karokat erősíti meg stb..

De ha kitartóan csinálom diéta mellett a pocakom is le fog menni tőle ugye?

2011. márc. 8. 11:32
 1/4 anonim válasza:
szia, szerintem nagyon jó a spinning 2 éve én is csináltam de aztán drága lett. fél évig jártam nagyon jó eredményt értem el nagyon szépen formál. igen a pocakod is ledolgozza, hetente 2 szer azért ajánlatos menni. kitartás és sikerül. hány kg vagy ha megkérdezhetem?
2011. márc. 8. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én már egy hónapja járok konditerembe, későn találtam rá a spinningre' A konditeremben bicikliztem egy órát, meg a karjaimra csináltam gyakorlatot, heti 3-4x jártam..

Most lejárt a bérletem és belevágok végre a spinningbe, persze ha meggyógyultam mert jelenleg a halálomon vagyok, megfáztam :D

Szeretnék eljárni majd legalább ugyan úgy 3-4x vagy akár többször ha jólesik! :)

Amúgy neked mennyi idő után kezdett látszani, hogy jársz? :)

Jelenleg még elég sok a súlyom, 73 kiló vagyok, 169 cm és 17 éves.. elhanyagolt gyerek voltam és azt hiszem az evésbe menekültem.. 1.5 éve 93 voltam még..

Abban kéne még nagy segítség nekem, hogy egy jó, egészséges, diétás étrendet össze tudjak állítani, olyan ételekkel, amit én is el tudok készíteni, mikor nem valami számomra ehető ételt csináltak szüleim.. Vannak tesóim, és ők édesszájúak, én meg azokat az ételeket nem szívesen enném meg, mert fogyni szeretnék! :)

2011. márc. 8. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Na már féltem,hogy kimarad a diéta,de látom írtad.Az a lényeg,ha fogyni szeretnél.

Itt egy minta étrend.

[link]

A spinning meg nagyszerű kalóriaégető.Főleg ha 3-4x járnál a héten.

2011. márc. 8. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2011. márc. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!