Hogyan edzzek? (LENT)
Figyelt kérdés
13(lassan 14)eves vagyok 162 cm es 60 kg
Tobben mondjak h kover vagyok .. hat annak azert nem mondhatnam de van rajtam tulsuly eleg(csak a hasamon,mellemen).Szoktam sulyzozni,de ugye a tulsuly egetesehez hasizmot es mellizmot kene csinalni.
Hogyan edzzek , mit csinaljak ? Egy rendszert esetleg tudna ajanlani valaki ?(tehat h hetfo ez kedd az stb..?)
2011. márc. 4. 20:37
3/8 anonim válasza:
Itt nagy gondok vannak. [link] olvasd el ezt és tisztában leszel mindennel.
4/8 anonim válasza:
látszik, hogy 13 éves vagy mert még írni se tudsz
5/8 A kérdező kommentje:
hujegyerek :D
2011. márc. 7. 18:42
6/8 anonim válasza:
"huje" XDDDDDDDDDD Kérdező,elég nagy hülye(!!!)gyerekvagy,ami azt illeti.Toplistán a 3. embert lehülyegyerekezed:-) Tanulj meg írni b*zdmeg,aztán gyere ide pofázni.
7/8 anonim válasza:
mark93-at hülyézte le csak nem tudom minek! ne kapd fel a vizet hagyd a f@szba majd rájön mi a pálya!
:)
8/8 anonim válasza:
amúgy nem látjátok hogy már LASSAN 14?
kicsit több tapasztalata lehet mint nekünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!