Hogy edzzek itthon? Kertes ház, udvarral.14/L
Nem sportolok. Viszont mivelhogy így egyszerű elhízni, inkább itthon edzenék valamit magamban. Emeletes, kertes házban lakunk, szóval van elég hely. Az udvar egész nagy, de amikor próbáltam futni körbe-körbe, de egyszerűen beleszédültem.
Miket ajánlotok?
Köszönöm!
14/L
Az otthoni edzés nem ér annyit, mintha a levegőn csinálnád ugyanazt.
Járj el futni/kocogni, sétálj sokat, biciklizz, ússz.
Ha fogyni is szeretnél, akkor este 6 után ne nagyon egyél, előtte is (vacsira) csak könnyűt.
Ha van lovaglógéped, az a legjobb.
Röviden ennyi.. Ha szeretnél többet tudni, nem értesz valamit, vagy máshogy gondoltad a dolgot, nyugodtan keress fel PM- ben =)
Mivel leányka vagy, ezért nehéz dolgom van. Fiúk esetében ugye fekvő, tolóckodás, húzóckodás, meg kutyafasza.
A lényeg, hogy hasra, mellre, semmi képpen ne edz. Szó szerint csúnya, és taszító a lányoknál a kockahas, és ha mellre edzel, akkor kicsi lesz a cicid, ami ugyancsak negatív. Nagyon sok lábgyakorlatot végezz, guggolj, kitörés, sétálás, futás, vagy vmi aerob. A popsid legyen feszes és kerek, a vádlidat pedig a küszöbön edzd vádligyakorlatokkal. Ennyi kb
Szerintem ha szeretnéd, hogy ne und meg a sportolást, akkor nem otthon kéne sportolni. Ajánlom a sétát. 20perc séta után kezd égni a zsír és közben szép helyeken is járhatsz.
Mellesleg csak a sportolás miatt vagy az elhízás ellen akarsz tenni ezzel? Ha az előző, akkor semmiképp se otthon csináld, mert ott közelebb van a konyha és ugye mindenkire rátörnek kísértések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!