Csíkokat húz a tornacipőm a tesiteremben, hogy lehetne ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
Ma kirakott a tanár a tesióráról, mert összecsíkozza a cipőm talpa a termet. Nemtom miért lehet, vadi új, teljesen tiszta volt a talpa, most vettem fel először. Szerintetek? Az a fura, hogy fehér a talpa, és ilyen világos nyomokat hagy a padlón, olyan, mintha odakenődne a talpa... Ha hordom egy kicsit, attól jobb lesz? Másikat nem tudok venni, ez is elég drága volt, az előző csukám meg baromira csúszott, azért cseréltem le:S Szóval szeretnék kérni jó tippeket, hogy hordhassam az új cipőm, köszi!2011. márc. 2. 15:36
1/6 anonim válasza:
húzz rá nejlon zacskót,úgy csúszkálni is lehet!
2/6 anonim válasza:
elég köcsög, h emiatt kiküldött, az én tornacipőm is állandóan összecsíkozza feketén a termet, ráádásul visító hangot ad ki néha.
tök nagy röhögés van mindig.
sose küldött még ki a a tanár..
3/6 anonim válasza:
nem Te vagy a hibás sz*rd le.
ahányszor befékezel csíkot fog hagyni.
de ez inkább a TAKARÍTÓNŐT kellene h bosszantsa ne a tanárodat:)))
miezmár???...
4/6 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni.Ha máskor is kiküld,akkor szólj az ofődnek,vagy másnak,nehogy vegyél egy újat ezért!Nincs joga ilyenért kiküldeni....
5/6 anonim válasza:
Na de hogy választ is kapjon szegény a kérdésére: dörgöld át a gumitalpát ne túl meleg,szappanos vízzel,és tedd ki a hidegre hűlni,hogy keményedjen,mert az a baj,hogy olvad a gumitalp.
6/6 anonim válasza:
idióta a tesitanárod már sry. sztem minden 5 gyerek cipője hagy olyan nyomot... nem rég kezdhette akkor a pályafutását =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!