Kattogó és fájó könyék. Hogy tudnám megszüntetni?
Üdv.
A mai napon szerintem túl sok felhúzódzkodást csináltam, meg túl gyorsan... és szerintem ennek a könyökízületem látta a kárát. Ez még sajnos nem minden, mert utána elvittem a kutyát sétálni, és megjelent egy másik dög, az enyém meg izomból nekiugrott, na most olyan szerencsétlenül rántotta meg a kezem, hogy szinte kifordult. (Egy kutyus ha nekilendül, iszonyat erővel tudja megrántani az ember kezét...)
Tudnátok megoldást javasolni? Most ha mozgatom akkor kattog, meg fáj, főleg ha mozgatom, vagy meglendítem.
Köszi.
Ez valószínűleg el fog múlni, pihentesd egy darabig. Ha nincs javulás doki.
Aztán el lehet gondolkodnod ízületvédőn, mint ahogy az első is írta. Azon meg főleg gondolkodj el, hogy ne csinálj húzódzkodást gyors tempóban, és semmilyen gyakorlatot se csinálj bukásig.
Az ízületvédő megelőzésre való, ezen már utólag nem segít, azért írtam úgy a sorrendet.
De lényeg h kell ez is, az is ;)
Köszi mindenkinek.
Bár szerintem egy nap után azért, még nem kell dokihoz rohanni :)
De ez az ízületvédő egy "fizikai" eszköz vagy valami szer? (Utóbbit nem preferálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!