Hogy lehet megszűntetni a "színes izzadást"?
Nem szedek semmit...De kössz szépen, sokra mentem vele, mondhatom...
De a pólóból ecettel kijön? Vagy mivel próbálkozzak?
ah én tudok segiteni, én a nagyon durván izzadók közé tartozom, akár otthon vagyok a tv előtt akár a teremben.
lényeg, hogy keress olyan izzadásgátlót amivel nem szinezed be a ruhádat...
a börgyógyász azt mondta h a boltban kapható összes dezodor és izzadásgátló szinte alig tartalmaznak izzadásgátló anyagokat, csak illattal fedik el...szóval akinek azok használnak azok eleve nem annyira izzadósak, de akik igen azoknak semmit nem ér...
én ezer dolgot kipróbáltam a patikából, drogériákbol...
az anti sudoricum az ami hatásos, de vannak olyan emberkék akiknek nem birja a bőre és az enyémet pl egyszer ugy kicsipte, h 3 napig nem tudtam teljesen lehajtani a karom:D
de amugy nem izzadtam:d van belőle hintő por és folyaék is...olcsó
van még a vichynek a nem tom melyik változata ami még jó, bár az drága...de ha megkérded a patikában megmondják melyik az...
na de amit kb egy fél éve találtam meg az a lehető legjobb!
a Körös vegyipari Kft. gyártja az a neve hogy Exodor...lehet nem lehet kapni csak békésmegyében...olyan hatásos mint a sudoricum csak nem csip és nincs irritáció!
ja és 500Ft asszem...elég vagy 3-4 hónapra...ha nem többre...(szórófejes)
amugy egyiknek sincs szinező hatása,nem tartalmaznak illatanyagokat...olyanok mint a viz...szintelen szagtalan... és akár sport közben is megakadályozzák az izzadást!
remélem ennyi infó elég:D
ha tiszta fehér a póló, akkor fehérítőbe kell áztatni kb 15 percre(ezt némi színezéssel is elbírja a ruha), továbbá esélyes a folttisztító. A színes izzadást egy baktérium okozza, amit epilálással és fertőtlenítéssel ki lehet nyírni.
Állítólag az Exodor rákot okozhat, mert alumínium van benne. Szerintem kérdezz meg egy normális bőrgyógyászt az izzadásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!