Vettem danabolt, hogyan javasolnátok a felhasználását? Adagolás, mit szedjek-e mellé esetleg vitaminok ilyesmik.
Válaszoltam a kérdésre. De ha szeretnéd, kifejtem én is, még egyszer, amit eddig már 100x leírtak, csak képtelen voltál felfogni.
Tehát:Hiába nyomatod magad tele koxszal, a te tudásoddal semmit nem ér. A koxnak akkor van értelme, ha már naturálban nem tudsz tovább fejlődni. Attól te meg nagyon messze vagy, hogy naturálban elérd a határaid, addig meg gyökérség.
ma 17:47
te meg az oviban ragadtál le?Vagy anyádék vernek?Okj-n tanultad hogy legyél f*szhülye?
Honnan tudod milyen messzi vagyok ? kifejezetten azért gondoltam rá mert már nem bírok sem nőni sem erősödni...
jajj droid barátom haggyál már a pics@ba nem muszáj írogatni menjél játszál mással
"esetleg vitaminok ilyesmik"
Ebből ítélve még olyan messze vagy a határaidtól meg egy optimális tudástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Passzold el valahova a danát azt vegyél a pénzből normális kiegeket meg tájékozódj a dolgokban.
Kérdező szopdkiaf@szt....
Ha eddig nem szedtél proteint, glutamint, vitaminokat, még egy kreatin kúrád sem volt, akkor mi a f@szért nem azokat próbálod? Ezt magyarázzuk neked, te gyökér...
De nyomjad a danát, nem kell mellé semmi. Maximum kis alkohollal lekísérheted, hogy jobban hasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!