Vettem danabolt, hogyan javasolnátok a felhasználását? Adagolás, mit szedjek-e mellé esetleg vitaminok ilyesmik.
Komolyan, most veszel egy ILLEGÁLIS készítményt ami befolyásolja a hormonháztartásod, és úgy akarod elkezdeni szedmni hogy nem vagy tisztában a részeltekkel?
És egy ilyen helyen akarod megtudni?
Taigetosz való neked, danabol helyett meg inkább vettél volna Syntholt
Adok neked egy értelmes választ:
Kérd ki SZAKEMBER véleményét ne pedig olyan helyen kérj ilyen témában tanácsot ahova bárki minden tudás nélkül írhat. DE ha neked ez jobb akkor hallgass ismeretlenekre hátha szétvered mégj obban a tested!
Te meg egy gyáva szar alak vagy aki névtelenül keménykedik, az ilyen férgek miatt tart ott ez az ország ahol tart... kipusztulna a fajtád fellélegezhetne a világ!
Itt még nagyobb volt a pofád kisköcsög.Már nem vagy rá kíváncsi?Nem vagy 1 kicsit gyávaf*sz?
Persze azért van hogy kérdezzél.De nem azért te nyomorék fattyú hogy ILLEGÁLIS szerekről f*szhülyén.Ha most idejönne 1 debil és azt mondaná hogy szedjél napi 8szemet beszeded mert nyomorék vagy.Aki neten kér tanácsot koxoról az élből olyan hülye hogy élete végéig be kéne zárni.
Na kopás van kisp*csfej
Kérdező, keresd ki h4x0r címét, megadta párszor, és találkozzatok, ha igényled, én is elmegyek arra, és velem is elbeszélgethetsz, ha gondolod megmutatjuk, hogy nemcsak szájkaratéban vagyunk jók :)
Amúgy beléd felesleges a kox, mert, ha olyan szinten vagy, ahol a tápkiegek még kérdésesek, illetve kérdéses, hogy mit szedj, akkor még eléggé szarf@szú vagy. A kox nem instant izom, a Synthol sem izom, csak úgy tűnik.
Amúgy, ha sokat koxolsz, még olyan lehetsz, mint ő: [link]
Aki szegény elkoxolt egy raklap pénzt, de úgy néz ki, mint aki megevett egy raklap disznózsírt.
Azt sem értem, hogy mi a kvaanyjából van itt mindenkinek ennyi pénze, hogy nyomjátok össze-vissza a roidokat.
Én úgy, hogy csomó tápkieget kapok ajándékba nehezen jövök ki a pénzemből, pedig nem keveset ölök a sportba.
Csak nehogy úgy járj majd, mint szegény naposimos gyerek, aki ide jött és itt sírt a szája, hogy fost kapott és szétb@szta vele a hormonháztartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!