Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fájó könyékízület. Milyen...

Fájó könyékízület. Milyen megoldást javasolnátok rá?

Figyelt kérdés

Üdv.

A mai napon szerintem túl sok felhúzódzkodást csináltam, meg túl gyorsan... és szerintem ennek a könyökízületem látta a kárát. Ez még sajnos nem minden, mert utána elvittem a kutyát sétálni, és megjelent egy másik dög, az enyém meg izomból nekiugrott, na most olyan szerencsétlenül rántotta meg a kezem, hogy szinte kifordult. (Egy kutyus ha nekilendül, iszonyat erővel tudja megrántani az ember kezét...)

Tudnátok megoldást javasolni? Most ha mozgatom akkor kattog, meg fáj, főleg ha mozgatom, vagy meglendítem.

Köszi.

2011. aug. 17. 10:04
 1/5 Ráffájel ***** válasza:
Pihentesd és következőleg jobban melegíts be.
2011. aug. 17. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És körülbelül mennyit kell pihennie. Csak, hogy mikor menjek a legközelebbi edzésre. Holnapit bevállaljam?
2011. aug. 17. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok még tippeket adni? Ha valaki picit hozzáértőbb lenne, örülnék neki.
2011. aug. 17. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
nem nagyon van ezen mit szakérteni, elég egyszerű a szitu... amúgy edzés előtt bandázs is segíthet, illetve egy ízületvédő készítmény
2011. aug. 17. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
orvos, b+.
2011. aug. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!