16 évesen hogyan legyen szálkás, és nagy a bicepszem?
Figyelt kérdés
Szasztok! 16 éves fiú vagyok. 2 éve kajakozom, heti 3x, de nagyon kicsi a bicepszem. Most is járok kajakozni heti 3x. A maradék napokon, milyen módszerrel szálkásítsam a bicepszet? csak hogy úgy nagyjából képben legyetek, fekve 30-35 kilóval szoktam tolni és az kb a nekemvaló. Itthon csak ilyen "fapados" körülmények között tudom tolni, vagyis van 2db állítható tárcsás súlyzóm.. mi legyen kb az a súly és gyakorlat, amitől egy viszonylag jól kinéző bicepszet kapok? Alkarom az erős, a kajak miatt, de a bicepsz nagyon nem. Egyébként 185cm és 70 kiló vagyok. Ha ez bármit számít.. Nemtudom mit írjak még le. Ha valami még esetleg kell kérdezzétek:) Nagyon köszönöm2011. márc. 1. 16:28
1/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson, hogy azért nem nagy a kajakozástól a bicepszed, mert azzal a hátizmodat, és a tricepszed erősíted...
Amúgy 1 ill 2 kezes súlyzókkal elég szép eredményeket lehet elérni:
Google: builder a bicepsz edzése...
2/7 anonim válasza:
Felhúzódszkodást javaslom ahhoz semmi nem kell csak valami amiben kapaszkodsz.
3/7 A kérdező kommentje:
én ilyet nem is mondtam :D - legalábbis nem tudok róla.. de a választ köszönöm.. esetleg saját tapasztalat, vagy tipp
2011. márc. 1. 16:45
4/7 anonim válasza:
Amúgy a fekvenyomásnak mi köze van a bicepszhez?Az mellre megy(hülyéknek váll+tricepsz)
5/7 A kérdező kommentje:
nemtudom :D ez az egyetlen egy olyan dolog amit biztosan tudok súlyra, hogy mennyit nyomok ki.. csak gondoltam kiindulási alap..
2011. márc. 1. 17:24
6/7 anonim válasza:
Tanuld meg,hogy nem a súly számít.Az a lényeg,hogy olyan súly legyen amivel 12 ismétlést megtudj csinálni.120al szériázok fekve de leszarom.Amúgy tisztában vagy a "szálkás" szó jelentésével?Vagy csak hallottad valahol,és rájöttél,hogy neked is olyan kell?
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!