Ez elég furán hangzik, de így van, mit tegyek?
Az a helyzet, hogyha befeszítem a hasizmom akkor az összes kocka kitapintható, főleg a felső 4 vagy 6, a legalsó 2 már nem annyira, de azt is érezni. Viszont ha leülök hurkás a hasam, meg nem igazán lapos. Mit tegyek? Diéta+sport, ez oké, de mivel anyámékkal élek, ők főznek rám, nem tudok mindig csirkemellet enni rizzsel meg salátával (húst szoktam minden nap nem keveset, de csirkemellet nem mindig tudok max heti 2-3x). Sportolni még nem igazán tudok ilyen időben, fagyottak az utak tehát futni nem tudok meg biciklizni se túl ajánlatos még.
Kérném a tanácsaitokat!
15/F
Nekem is így volt egy darabig utána meguntam:
2 hónapig diétáztam+futottam és lett egy nagyon durván kockás hasam...neked is ezt ajánlom, bár én előtte még izomtömeg növeltem is...
köszi.
kicsit látni is amúgy őket. de az minimális, nyáron vagy ősszel jobban lehetett, azóta híztam 2-3kg.t :D
deee 15 évesen nem kell a kinézeteddel és a kockáiddal törődni Fiatal Úr. de az egészség miatt jó.
csűrök neked egy linket, ez később is jól fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!