Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Methadienone kúra befejeztével...

Methadienone kúra befejeztével az Estro-block nevezetű készítmény megfelelő lenne e a teszto-ösztrogén helyreállításához? Köszönöm ha a kérdésemre válaszolsz!

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 13:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mit nem fogtam fel te nyominger?

Azt hogy erre az oldalra azért járnak az emberek azért járnak, hogy a kérdezőknek választ adjanak?

Emelett leírhatod a véleményed is azzal nincs is baj de mellé választ is irj, vagy ne kommentelj!

Amúgy volt aki irt emailt hogy kell levezetni, nyílván benne több az emberiség, mondjuk a két agysejteddel nehéz is...

2011. febr. 25. 19:53
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

Azt nem fogod fel te f*szfejűg*ci hogy a te szinteden normális épeszű emberek nem koxolnak.Csak hajtogatod b*zdmeg hogy miért járnak ide.Persze azt még mindig nem írtad le hogy a hozzád hasonló hobbitúrónak minek kox.Csak 1 lusta nyomorék köcsög vagy.Ennyi.

Gondolom milyen szaktudású emailt kaptál.És amilyen hülye f*sz vagy készpénznek fogod venni.Az meg se fordult a parányi agyadban hogy neten bárkitől kaphatsz bármilyen választ.Ha azt írtam volna neked első kommentben hogy igyál sok narancslevet levezetésnek elhitted volna b*zdmeg mert hülye vagy mint a f*sz.

2011. febr. 25. 20:02
 23/30 A kérdező kommentje:
Te meg egy nagyképű nyomorék, sok jó indulattal és segítőkészséggel!
2011. febr. 25. 20:05
 24/30 anonim ***** válasza:

h4xOrral semmi baj sincs.ő ért hozzá te nem.Én már tettem fel kérdést...és válaszolt rendesen.Tudod miért?Mert nem egy kockahas vagy nem egy koxos kérdés volt.Minek akarsz koxolni amikor még naturálba is fejlődsz rendesen?

Hihetetlenek az emberek.Mindegy milyen áron...teljesen mindegy ha tönkre baszod magad...te akkor is koxolni akarsz,hogy nyáron tudj virítani a strandon.Neked ez megér ennyit?

Egyszerűen nincs meg az a tapasztalatod,tudásod,fejlettségi szinted,hogy érdemes legyen elkezdeni.De amilyen kibszott okos vagy lehet neked mondani akármit akkor is mész a fejed után.

2011. febr. 25. 20:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, olvasd el még egyszer, amit írtam az elején, újfent csak annyit mondhatnék!
2011. febr. 25. 20:55
 26/30 Gyakor ***** válasza:
Hogy te mennyire reménytelen vagy. Már bocs... Leírják hogy azért nem kapsz segítséget mer neked úgymond "nem éri" meg,stb... erre még a harmadik oldalon is neked áll feljebb. Keress valami más elfoglaltságot sportok helyett szerintem.
2011. febr. 25. 22:14
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem nekem áll feljebb!

Le van irva, hogy ne irj ha nem a kérdésre válaszolsz!

Irtam, hogy balek voltam h koxhoz nyultam és segitség kéne, hogy értelmessen levezessem ha már meggondolatlan voltam!

Ahelyett, hogy osztja az észt mindenhol irna egy normális választ meg odairná, hogy balek vagy azt mondom okéé...

ha meg nem tud építő jellegű kritikát irni nem kell kommentelni... hisz nem ezért találták ki az oldalt!

2011. febr. 26. 15:45
 28/30 A kérdező kommentje:

Még annyi:

Normálisan kérdeztem

Normális hangnembe beszéltem

Azért kérdeztem mert nem tudtam rá a választ (ezen az oldalon sztem azért kérdeznek az emberek)

2011. febr. 26. 15:48
 29/30 anonim ***** válasza:
h4xOr, valóban, a Kérdező belátta, hogy hibázott, és szerintem tanult belőle, és ez után nem fog koxolni, ezért szerintem segíts neki!
2011. febr. 26. 16:26
 30/30 anonim válasza:
Jobb is ha nem kokszolsz annyit, mert csak egy ideggyenge roncs leszel mint h4xOr. xD
2012. márc. 6. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!