Methadienone kúra befejeztével az Estro-block nevezetű készítmény megfelelő lenne e a teszto-ösztrogén helyreállításához? Köszönöm ha a kérdésemre válaszolsz!
195cm vagyok 100kg de lusta féreg vagyok igen!10%-os t.zsír százalékkal!
Mind1 remélem azért valaki tud egy normális választ adni ha már Te nem tudod megvillantani a tudásod!
195cm 100kiló?Az lóf*sz.10hónap alatt jobb arányokat hozok össze.
Kell a tudás?Fizess érte.Úgy olyannak is válaszolok aki olyan hülye mint te
Azt gondoltam, hogy te összehozol akármit!
Megnyilvánulásaidból ez levehető meg az is, hogy egy két agysejtes őnimádó vagy!
Nyilván nem válaszolni jársz ide fel csak osztani a népet, hogy mekkora barmok, de egyszer sem villantod meg a tudásod!
Mint kiderült "kox"-ról kérdezők 90%-a amatőr és azért probál kérdezni itt hátha talál olyat aki ért a dologhoz és normálisan tud válaszolni a kérdésére!
Lehet Te ebben vagy jó, de nyílván Te is belekezdtél olyanba amihez nem értettél.... Tanulunk egymástól persze ha mindkét fél olyan.. ;)
De te idióta s*ggfej azt mond már meg hogy kezdő amatőr nyomorultaknak mi a f*szomért kell koxolni?Mond már el te f*szfej.Idejössz b*zdmeg 0 tudással és vernyogsz hogy nem segítek neked szétb*szni magad.Inkább örülj neki te nagyonhülye.
Koxolni b*zdmeg tudod kinek kell?Aki versenyre készül.De nekik megvannak a forrásaik hogy beszerezzék a tudást.
A hozzád hasonló nyomoroncok miatt alakultak/alakulnak ki a testépítő sztereotípiák.
Az a nagy helyzet hogy a hozzád hasonló balf*szoknak még pezcukorkát is csak szigorú orvosi felügyelet mellett adnék mert olyan hülye vagy hogy a torkodon akad és beledöglessz
Nem küldte el amit leirtam az előbb,de inkább nem kezdem elöről!
Röviden tömören:
Te biztosan tudtad magadtól mit hogy kell....
Bár nem értem ha ennyire okos vagy akkor mér nem adsz senkinek egy konkrét választ csak okoskodsz meg oltasz mást....
A kérdésemet továbbra is fenntartom de nem hozzád irányul.
:D
Én járatom le a sportot...
A nagy tudásoddal, tapasztalatoddal nem adsz senkinek se értelmes választ csak járatod a pofád...
Igazi sportoló egyéniség vagy ;)
Te olyan hülye vagy mint a f*szom.Akkor olvasgasd kicsit a honlapot és nézd meg kik kapják az oltást.Miért van az hogy normális embereknek normális kérdésre normális választ adok?Csak a hozzád hozzád hasonló segghülyék kapják az ívet.De nem kell fosni nemsoká megkapod másoktól is az adagodat.Tényleg én járatom le azzal a sportot hogy nem mondom meg 1 kreténnek hobbista g*cinek hogyan kell koxolni:D
Neked taposóaknát kellett volna tenni a járókádba
Nem tudom mire van ekkora arcod...
Normálisan kérdeztem ember, azért mert nem értek hozzá !
Tudod azért kérdeznek az emberek.
Te meg ha nem tudsz normális választ adni minek vagy itt, minek szólsz hozzá?
Ezzel a stilussal biztos sikeres lehetsz az életben, gondolom itt éled ki amit az élettől kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!