Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Methadienone kúra befejeztével...

Methadienone kúra befejeztével az Estro-block nevezetű készítmény megfelelő lenne e a teszto-ösztrogén helyreállításához? Köszönöm ha a kérdésemre válaszolsz!

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 13:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

195cm vagyok 100kg de lusta féreg vagyok igen!10%-os t.zsír százalékkal!

Mind1 remélem azért valaki tud egy normális választ adni ha már Te nem tudod megvillantani a tudásod!

2011. febr. 25. 19:06
 12/30 anonim ***** válasza:
8%

195cm 100kiló?Az lóf*sz.10hónap alatt jobb arányokat hozok össze.

Kell a tudás?Fizess érte.Úgy olyannak is válaszolok aki olyan hülye mint te

2011. febr. 25. 19:09
 13/30 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam, hogy te összehozol akármit!

Megnyilvánulásaidból ez levehető meg az is, hogy egy két agysejtes őnimádó vagy!

Nyilván nem válaszolni jársz ide fel csak osztani a népet, hogy mekkora barmok, de egyszer sem villantod meg a tudásod!

Mint kiderült "kox"-ról kérdezők 90%-a amatőr és azért probál kérdezni itt hátha talál olyat aki ért a dologhoz és normálisan tud válaszolni a kérdésére!

Lehet Te ebben vagy jó, de nyílván Te is belekezdtél olyanba amihez nem értettél.... Tanulunk egymástól persze ha mindkét fél olyan.. ;)

2011. febr. 25. 19:16
 14/30 anonim ***** válasza:
54%

De te idióta s*ggfej azt mond már meg hogy kezdő amatőr nyomorultaknak mi a f*szomért kell koxolni?Mond már el te f*szfej.Idejössz b*zdmeg 0 tudással és vernyogsz hogy nem segítek neked szétb*szni magad.Inkább örülj neki te nagyonhülye.

Koxolni b*zdmeg tudod kinek kell?Aki versenyre készül.De nekik megvannak a forrásaik hogy beszerezzék a tudást.

A hozzád hasonló nyomoroncok miatt alakultak/alakulnak ki a testépítő sztereotípiák.

Az a nagy helyzet hogy a hozzád hasonló balf*szoknak még pezcukorkát is csak szigorú orvosi felügyelet mellett adnék mert olyan hülye vagy hogy a torkodon akad és beledöglessz

2011. febr. 25. 19:21
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem küldte el amit leirtam az előbb,de inkább nem kezdem elöről!

Röviden tömören:

Te biztosan tudtad magadtól mit hogy kell....

Bár nem értem ha ennyire okos vagy akkor mér nem adsz senkinek egy konkrét választ csak okoskodsz meg oltasz mást....

A kérdésemet továbbra is fenntartom de nem hozzád irányul.

2011. febr. 25. 19:31
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Látod mondom hogy hülye vagy mint a f*szom.AZÉRT NEM KAPSZ VÁLASZT B*ZDMEG MERT NYOMORÉK VAGY.Érted?Semmi közöd a versenysporthoz csak lusta nyomorék vagy.És a sport lejáratásában SENKI nem fog neked segíteni.A hobbisport szégyene vagy.Kb mint a 15éves kis naposimos cigánygyerekek
2011. febr. 25. 19:35
 17/30 A kérdező kommentje:

:D

Én járatom le a sportot...

A nagy tudásoddal, tapasztalatoddal nem adsz senkinek se értelmes választ csak járatod a pofád...

Igazi sportoló egyéniség vagy ;)

2011. febr. 25. 19:38
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

Te olyan hülye vagy mint a f*szom.Akkor olvasgasd kicsit a honlapot és nézd meg kik kapják az oltást.Miért van az hogy normális embereknek normális kérdésre normális választ adok?Csak a hozzád hozzád hasonló segghülyék kapják az ívet.De nem kell fosni nemsoká megkapod másoktól is az adagodat.Tényleg én járatom le azzal a sportot hogy nem mondom meg 1 kreténnek hobbista g*cinek hogyan kell koxolni:D

Neked taposóaknát kellett volna tenni a járókádba

2011. febr. 25. 19:44
 19/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire van ekkora arcod...

Normálisan kérdeztem ember, azért mert nem értek hozzá !

Tudod azért kérdeznek az emberek.

Te meg ha nem tudsz normális választ adni minek vagy itt, minek szólsz hozzá?

Ezzel a stilussal biztos sikeres lehetsz az életben, gondolom itt éled ki amit az élettől kapsz!

2011. febr. 25. 19:48
 20/30 anonim ***** válasza:
66%
hát ez nagyon hülye hogy még mindig nem fogta fel:D
2011. febr. 25. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!