Hogyan hatásos a kardio edzés?
Ma kezdtem a kardio edzést, 1 órán keresztül csináltam, próbáltam nem túlpörgetni magamat, de azt sem akartam hogy csak sétáljak egyhelybe. Edzés közben beiktattam 2x10 fekvőtámaszt, és 2x10 felülést is, ez mennyire ellenes a kardioval? Előtte napi fél órát tornáztam bemelegítés után intenzívebben, 3x20 felülés 3x20 fekvő + ütések rúgások.
Melyik a hatásosabb fogyás terén ? Most kardio után 138/83 P93 volt a vérnyomásom, az sok nagyon, vegyek még visszább? Lekéne adnom kb 10 kilót, meg megerősödni, ezért csinálom.
Köszi a válaszokat!
Nem kell közbeiktatni semmit... 2x10 felülés, meg ilyen hülyeségek? Minek? Ettől semmi nem fog történni... ha kardiozol akkor azt csináld megállás nélkül egy órát. Ütések, rúgások? Minek? A megint más tészta... Ez olyan, mintha a levest a főételt, meg a desszertet nem egymás után enném, hanem összeturmixolnám... Vagy normális súlyzós edzést csinálsz, vagy normálisan kardiozol, vagy elmész egy küzdősport edzésre.
Ráadásul a zsírleadás nagyban függ a táplálkozástól.
Ez így egy nagy katyvasz.
Üdv.
Ha visszaolvasol az ütések rúgások előtte voltak. Azért szeretem ezeket, mert jártam karatéra régen, ott ragadt rám. Ez a kardio még új dolog nekem, idáig fizikai edzéseket csináltam csak. Az hogy katyvasz, hát lehet, ezért érdeklődök, mi a helyes út :)
Az 1 órát azért választottam, mert sok helyen azt olvastam, hogy 20-30 perc után indul be a zsírégetés.
Köszi az infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!