Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan hatásos a kardio edzés?

Hogyan hatásos a kardio edzés?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem a kardio edzést, 1 órán keresztül csináltam, próbáltam nem túlpörgetni magamat, de azt sem akartam hogy csak sétáljak egyhelybe. Edzés közben beiktattam 2x10 fekvőtámaszt, és 2x10 felülést is, ez mennyire ellenes a kardioval? Előtte napi fél órát tornáztam bemelegítés után intenzívebben, 3x20 felülés 3x20 fekvő + ütések rúgások.

Melyik a hatásosabb fogyás terén ? Most kardio után 138/83 P93 volt a vérnyomásom, az sok nagyon, vegyek még visszább? Lekéne adnom kb 10 kilót, meg megerősödni, ezért csinálom.

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 18. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell közbeiktatni semmit... 2x10 felülés, meg ilyen hülyeségek? Minek? Ettől semmi nem fog történni... ha kardiozol akkor azt csináld megállás nélkül egy órát. Ütések, rúgások? Minek? A megint más tészta... Ez olyan, mintha a levest a főételt, meg a desszertet nem egymás után enném, hanem összeturmixolnám... Vagy normális súlyzós edzést csinálsz, vagy normálisan kardiozol, vagy elmész egy küzdősport edzésre.

Ráadásul a zsírleadás nagyban függ a táplálkozástól.

Ez így egy nagy katyvasz.

2011. febr. 18. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Üdv.

Ha visszaolvasol az ütések rúgások előtte voltak. Azért szeretem ezeket, mert jártam karatéra régen, ott ragadt rám. Ez a kardio még új dolog nekem, idáig fizikai edzéseket csináltam csak. Az hogy katyvasz, hát lehet, ezért érdeklődök, mi a helyes út :)

2011. febr. 18. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem az egy óra fölösleges egyszerre.heti négyszer csinálj meg fél óra folyamatos kardiózást,az elég lesz zsírégetéshez,és állóképesség javításhoz is,persze diéta mellett.amugy meg csinálj intervallumos edzést,ez azt jelenti,hogy a közepes tempót váltogasd a gyors tempóval edzés közben.
2011. febr. 19. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Az 1 órát azért választottam, mert sok helyen azt olvastam, hogy 20-30 perc után indul be a zsírégetés.

Köszi az infót!

2011. febr. 19. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
értem,hát én így csináltam,ahogy írtam és 20 kilót fogytam 4 hónap alatt,szóval működik.
2011. febr. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!