Hogyan lehetne kockás a hasam?
Nem vagyok kövér, de sovány sem, olyan átlagos...viszont a családomban szinte mindenki túlsúlyos, és én nem szeretnék az lenni.
Szóval szeretnék egy picit izmosítani. Nem izompacsirta akarok lenni, hanem csak kb annyira, hogy látszódjon "pár kocka" a hasamon. (bocsi a furcsa megfogalmazásért)
Ja és ezt ha lehet edzőgép nélkül, rövid idő alatt szeretném végrehajtani.
Amúgy rendszeresen járok úszni, de ez csak arra jó, hogy megtartsam a súlyom.
13/F
köszi a válaszokat
amúgy heti 3x szoktam napi 100 fekvőtámaszt csinálni, 100 felülést (ezeket tizesével, 3-5 mp kihagyással) meg pár lábemelgetést. akkor ezek szerint ennyi elég még egy pár évig
(érdekes, hogy a karomon nem látszik annyira sok izom, de nagyon jól megy a fekvőtámasz:)
Edz heti 3xszor. És ne 25-öket csinálj mert az csodaszám hanem annyit amennyitől izombukás lép fel az adott területen akkor pihenj é kezd elölről ha újra képes vagy dolgozni.
Ha fiú vagy ne riszáld magad értelmetlen tornadvd-re. Edz!
A kondizástól nem mész össze. Ha heti 3szor súlyozol és mondjuk abból 50% ami olyan irányú ami "megállítja a növekedést" típusú gyakorlat pl fej fölé nyomás stb. az azt jelenti, hogy heti kb. 45 percet töltesz ilyen helyzetben. Na szóval ha ez a heti 45 perctől te összemész akkor a gravitáció napi 24 órás hatása miért nem csinál belőled törpét. És akkor még ott van a máik 50% amiben szerepelnének húzódzkodások ami viszont ezen az elven növekedést jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!