Mi lehet a baj? , jönnek a kilók, de mégsem izmosodom.
Figyelt kérdés
Otthoni edzést végzek, fekvenyomást és bicepszgyakorlat csinálok heti 3 alkalommal. Elkezdtem többet enni főleg kenyérből, jött is fel 6 kiló 4 hónap alatt, de semmit nem izmosodtam a hasamra ment mind.
Mi lehet a probléma? Kevés lenne a fehérjebevitelem, vagy keveset edzek?
21/f
2011. febr. 8. 19:46
11/15 anonim válasza:
Á, az kizárt, hogy képet feltöltsek. Vagy elhiszi aki akarja, vagy nem. Veled nem is beszélek így, de amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Nem mondom hogy az egész izomra jött fel, de szépen arányosan felhíztam, és elég széles vállaim lettek, és viszonylag nagy mellizmaim.
12/15 anonim válasza:
Oh te kigyúrt állat te görög isten, ház méretű vállaidtól és labda méretű karodtól retteg a világ. Oszd meg a titkod velünk. Haha tudjuk ám, hogy a ház méretű vállad az kutyaház méretű és a labda méretű karod is csak teniszlabda buhaha
13/15 anonim válasza:
Am megkérdezhetem, h hány éves vagy?
14/15 anonim válasza:
Az is biztos hogy te nem ilyen válaszokkal érted el a 75%ot
15/15 anonim válasza:
Ebbe a témakörbe normális válaszokkal értem el, több is lenne ha néha nem lenne pár ilyen kis kamugép, akikkel nem kéne vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!