Mi lehet a baj? , jönnek a kilók, de mégsem izmosodom.
Figyelt kérdés
Otthoni edzést végzek, fekvenyomást és bicepszgyakorlat csinálok heti 3 alkalommal. Elkezdtem többet enni főleg kenyérből, jött is fel 6 kiló 4 hónap alatt, de semmit nem izmosodtam a hasamra ment mind.
Mi lehet a probléma? Kevés lenne a fehérjebevitelem, vagy keveset edzek?
21/f
2011. febr. 8. 19:46
2/15 anonim válasza:
kenyér:kuka,hús meg rízs napi 60deka,és a többitestrészeddel mi lesz?
3/15 anonim válasza:
Mit vártál a kenyértől?:D Attól csak a tévéző izom(ZSÍR) fejlődik.Husi és hal a nyerő.Mellesleg,ha csak azt a kétfajta gyakorlatot végzed,akkor elég ostobán fogsz kinézni.
4/15 anonim válasza:
Jól mondták előttem szólók, a kenyértől ne várj csodát! Én 3 hét alatt most felszedtem 5 kilót 18 évesen, ugyanazt csinálom mint te, csak fekvenyomás helyett fekvőtámasz és még pár gyakorlat pl tricepsz váll has. A legtöbb súly izomra ment, ez is bizonyítja, hogy ha egészségesebb kajákat eszel, akkor fogsz izmosodni. Most is húst eszek rizzsel, valami ilyesmi kéne neked is szerintem! Tejet napi fél litert mindenféleképp idd meg ha rám hallgatsz, az könnyen lemegy, és ehhez képest nagyot dob a fehérjebevitelen.
5/15 anonim válasza:
Kihagytam valamit, nem tudom mennyit nyom a latba, de szinte minden nap eszek zöldségeket. Leggyakrabban levesben. Ezt is tudom ajánlani!
6/15 anonim válasza:
3 hét alatt felszedtél 5 kiló izmot fekvőtől meg minden sz@romtól. Koxal nagyon magas fehérje és tápanyag bevitel mellett normál edzéssel még el is hittük volna. Kamukarcsi...
7/15 anonim válasza:
Amúgy fél liter tej az 15g fehérje kb, hát az aztán rengeteget dob a fehérjebevitelen.
8/15 anonim válasza:
Bújjatok a seggembe idióták, hitetlenek. Röhögök rajtatok. Igen, 3 hét alatt szedtem fel 5 kilót, látnád mennyit eszem. 64,5 voltam, most 70, szóval takarodj
9/15 anonim válasza:
És 2 hete még nem fél, hanem 3 liter tejet ittam egy nap. De ezt nem ajánlhatom, mert tök egészségtelen!
10/15 anonim válasza:
nem kéne azért így beszélni,elhiszem hogy behíztál mert többet kajálsz de hízni mindenki tud! ha szín izmot szedtél fel tölts fel 1 képet legalább röhögünk egy jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!