Testépítők segítség! Nem tudom mi a gond. Rossz az edzés?
Figyelt kérdés
4 hónapja járok konditerembe megvagyok elégedve a változásokkal de 1 valami nyugtalanít.mivel 1.5 éve még el voltam hízva ezért 1 kis futással és diétával fogytam annyit hogy jobban érezzem magam és most elkezdtem konditerembe járni.azelőtt a mellem a zsír miatt puha volt és eléggé lógott.ezalatt a 4 hónap alatt sokat fejlődött de a mellem közepe a mellbimbónál szó szerint hegyes és nem is kör alakja van a bimbómnak hanem mintha oldalasan el lenne nyújtva .miért van?rosszul csinálom a mell edzést és a felső része nem fejlődik,vagy csupán csak az ott lévő zsír okozza?és mikor ott is eltűnik vagy átalakul izommá kiegyenlítődik?(érezhető hogy ott még nincs izom mert rohadt puha mikor ráfeszítek azon a részen)2011. febr. 6. 15:25
1/2 anonim válasza:
Négy hónap még nagyon kevés a nagy eredményhez. Csak eddz kitartóan, és ha fél év múlva még mindig van hasonló problémád, tedd fel a kérdést újra!
2/2 anonim válasza:
A mell felső része sokkal lassabban fejlődik a többi részénél.. Másfelől pedig egy jó mell edzésnél a gyakorlatok nagy része húzza széltébe a mellet, viszont felvarrni csak egy-két gyakorlattal lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!