Testépítők! Ti hogyan szoktátok lemérni az egyes kajákat a konyhai mérlegen?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl a rizst szárazon kell lemérni és úgy kiszámítani a ch menyiségét. Gondolom a banánról le kell venni a héját és úgy lemérni, stb.
Na most a csirkecombról le kell fejteni a húst és úgy lemérni, vagy mehet csontostól is??
Ilyenekre gondolok, írnátok pár tippet?
2011. febr. 6. 07:07
1/2 anonim válasza:
Mindent nyersen mérünk(rizs csirkemell...stb),banánt ne méregesd,mivel a csontban nincs fehérje,nyilván a színhúst vesszük alapul!
2/2 anonim válasza:
Ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!