A T-rudas evezéssel teljes mértékben lehet helyettesíteni a Döntött törzsü evezést?
Szerintem nem.Sőt,dt evezés után csinálom a t rudasat.
Mondjuk én az evezés váll szélességgel fogom,a t rúdba meg beakasztok egy szűk lehúzót.
Ja,a dte-t ki kell kísérletezni.Én is vagy fél évig bu-ziztam vele amíg rájöttem,hogyan a leghatékonyabb számomra.
Egy állítható padot felpattintok a 2 magasságba,hasonfekszek rajta,elé rakom a rudat és így csinálok 5 sorozatot,mindegyikben rakok rá +5 kilót.
Az ismétlési számot meg így állítottam be.15,12,10,8,6.
Keményen bedurran,utána meg rápumpálok a t rúddal,ugyanígy.
Miért, nyílt gerincetek van, vagy mi? azért nem érzitek, mert gyenge a mélyhátizmaitok, és nem tudjátok megtartani erőből a DT evezéshez szükséges testtartást. Azért kell a pad is (és emiatt maradtok nyomik)
Csináljatok sok felhúzást.
:D
A képen lévő adonisztól,magasabb vagyok 10 centivel,meg testzsírba is magasan lekörözöm és igen,vannak gerincproblémáim,azért csinálom padon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!