Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen futópadot ajánlanátok?

Milyen futópadot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy futópadot venni. A max összeg amit esetleg rá szánnánk az kb. 250e Ft. Lehet már ennyiért jó gépet kapni? Otthon használnák nem konditerembe kell. Milyen típus az ami tényleg jó? Mit kell figyelni a vásárlásnál (pl. technikai dolgok)?
2011. febr. 4. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ha OFF-nak minősíted, de én személy szerint leginkább semmilyent sem javaslok. Teljesen felesleges, a szabadban futás lényegesen hatékonyabb minden szempontból, amiért az ember csak futhat, és a zord időjárás sem árthat, még -20°C-ban sem, nézz szét a keresőben, mindig megmondtuk a frankót, mi, makkegészséges télen is szabadban futók!

250 ropiból annyi remek, más jellegű edzőfelszerelést vehetnél otthonra, hogy vétek lenne ezt az összeget egy annyira értelmetlen dologra költeni, mint egy futópad!

2011. febr. 6. 16:49
 2/2 anonim válasza:

én ezt most találtam a neten én szerintem rendelek magamnak eggyet !

[link]

2011. ápr. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!