Mi a véleményetek erről a módszerről?
Én egy 14 éves fiu vagyok, 165 cm körül és 63kg (van rajtam felesleg:/) . Nem lefogyni szeretnék, hanem megizmosodni. Itthoni tornázást szeretnék bevezetni. A napokban igy csináltam :
10fekvőtámasz,
10felülés,
10guggolás,
1perc pihenő,
és utánna még 3x igy végigcsináltam.
Nem mindennap tornázok, most kedden pl nem tornáztam
Azt szeretném megtudni hogy jó-e ez a módszer? vagy még valamit csináljak mellé? és egyáltalán meglehet izmosodni az otthoni tornától ?
naponta 40deka csirkemell,rizzsel,zöldséggel(oszd el hat étkezésre),kevés lenmagolaj,multivitamin,proteinturmix edzés után. ez az alap
értem és anyámat kérjem hogy mindig csirkemellet csináljon? ja és amit linkeltél mindjár az első : fekvenyomás 3x10-30
HONNÉT SZEDEK ERRE ALKALMAS CUCCOT ? szépen irtam hogy nincs semmim csak egy 3kg-os kis súlyzóm.. na már jöhetne valami hasznos is..
jó lenne ha visszavennél mert jönnek nálam komolyabbak és leoltanak keményen! ha az oldalon lejjeb mennél meglátnád hogy fekvőtámasszal ki lehet váltani,ha csak szart tudsz kajálni semmi értelme és menj el sakkozni,majd itt mindenki neked fog ugrálni mert lusta vagy használni a keresőt nem?
Na sok sikert!
a sajt nem igazán tartalmaz fehérjét.
szénhidrátot tartalmaz: rizs,burgonya,teljeskiörlésű tésztafélék,köles,gabonapehely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!