Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a módszerről?

Figyelt kérdés

Én egy 14 éves fiu vagyok, 165 cm körül és 63kg (van rajtam felesleg:/) . Nem lefogyni szeretnék, hanem megizmosodni. Itthoni tornázást szeretnék bevezetni. A napokban igy csináltam :

10fekvőtámasz,

10felülés,

10guggolás,

1perc pihenő,

és utánna még 3x igy végigcsináltam.

Nem mindennap tornázok, most kedden pl nem tornáztam

Azt szeretném megtudni hogy jó-e ez a módszer? vagy még valamit csináljak mellé? és egyáltalán meglehet izmosodni az otthoni tornától ?

2011. febr. 3. 12:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Az utóbbinak nagyon igaza van.A fiatal éveidnek nem azzal kell eltelnie hogy bandázás az utcán meg össze vissza berugsz ráér az még ''később'' vagy soha:D.Évekig rendes edzést és étrendet követve mire nagy leszel,a társaid,a többiek csak bánják hogy nem vágtak bele a testépítésbe és irigykedni fognak rád.Megkapsz majd minden nőt már 18évesen olyan tested lesz mint egy teljesen kifejlödött 20on évesé.És elmondhatod majd hogy igen,nem pazaroltam el a fiatal éveket mindenféle hülyeségre én keményen megdolgoztam azért amilyen most vagyok:)
2011. febr. 3. 17:47
 12/33 A kérdező kommentje:

Értem. Egyébként nem iszom, nem cigizem, nem drogozom.. mint pár ismerősöm. Csak hát még először itthon szeretnék megerősödni kicsikét, hogy azért majd a konditerembe ne fáradjak ki hamar..

Jah és akik normális ismerőseim vannak, azok kint vannak de nem igy trógerkodnak hanem bicikliznek (rendes freeride bikeokkal) szoval keményen tolják, mostanra már nekem is lett egy ilyen bikeom és aztán megyek majd ki velük a jó időkben.

2011. febr. 3. 18:14
 13/33 A kérdező kommentje:
jah és még azt szeretném kérdezni, hogy kemény tornázással, eltüntethető egy idő után a felesleg ? (nem tagadom elég sok háj van rajtam ami eléggé zavar..mondjuk nemvagyok akkora mint egyik gyerek hogy háromszor akkora mint én xD)
2011. febr. 3. 18:15
 14/33 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az otthoni edzés után nem lesz meg a pozitív visszacsatolás, és könnyen elveszítheted a motivációd, míg edzőtermi edzésnél 1-2 hónap alatt is látványosan fejlődhetsz, így motivált maradsz.
2011. febr. 3. 18:16
 15/33 A kérdező kommentje:
Aha értem. akkor majd elkezdek terembe járni.
2011. febr. 3. 18:48
 16/33 A kérdező kommentje:
Jah és mit táplálkozzak ? ebédelni úgy fél kettőkor szokom, vacsorázni nem mindig szokom. Reggel amikor suliba készülök soha nem reggelizem de első óra után rögtön megeszem az egyik kiflim (most sajtos kiflit szokok vinni, vagy vajas szalámisat) és aztán harmadik óra után a másodikat. szóval mikor és mit táplálkozzam?
2011. febr. 3. 19:08
 17/33 anonim ***** válasza:

hát a táplálkozásot botrányos.fogalmad sincs az egészről.De semmi gond meg lehet tanulni.Elöször is olvasd el ezt:

[link]

Itt olvashatsz a táplálkozásról is többek között.

A reggelit semmiképp se hagyd ki az biztosítja számodra az egésznapos energiát.A kihagyott regeli lassítja az emésztést és gyorsabban is elfáradsz.A vacsora is nagyon fontos...Ha izmos testet szeretnél akkor bizony rá kell kattannod a fehérjére.Az mind1 mikor eszel,de napi 6x enned kell hogy betudd vinni az izomépítéshez megfelelő tápanyagot:)

2011. febr. 3. 19:34
 18/33 A kérdező kommentje:
értem kösz, szóval akkor reggel mikor felkelek egyek meg legalább egy kiflit ? pl vajasat ? de reggel soha nemkell a kaja :( és nem sok kaja az egy napra ? úgyis eléggé dagadt vagyok, nem fogok meghizni ? ja és milyen ételek tartalmaznak sok fehérjét ? pl vacsira mit egyek ami fehérjedús?
2011. febr. 3. 19:50
 19/33 A kérdező kommentje:
és otthoni tornázáshoz a fekvő, felülés, guggolás mellé még mit ajánlotok ?
2011. febr. 3. 20:49
 20/33 anonim ***** válasza:

hát a vajas kifli semmire se jó.Teljes kiörlésű kenyér,zabpehely,rizs ez jó valamire.

Fehérjedús kaják: Csirke(főleg a melle),hal,nyúl,soványtúró stb...

2011. febr. 3. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!