Most kezdtem gyúrni,5 kilós súlyzókkal csinálom, de néhány perc után már tennem kell rá súlyokat, mert könnyű lesz. Ez miért van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 22:11
1/11 anonim válasza:
Nálam is így van, csak én kicsit nagyobb súlyokkal csinálom. És szerintem azért van mert bedurransz és így nem érzed meg annyira csak a végére. Próbáld meg alapból már nagyobb súllyal elkezdeni(de ne nagyon naggyal, kb. 7-8 kilóval) és ezekkel a súlyokkal ugyan azzal az ismétlőszámmal végezd el a gyakorlatot. Nem érdemes már azonnal a második szettet nagyobb súllyal végezni, körülbelül az utolsó két szettet végezd nagyobb súllyal.
2/11 A kérdező kommentje:
És miért nincs izomlázam gyúrás után? Eleinte volt, de már nincs.
2011. febr. 2. 22:26
3/11 anonim válasza:
Ez azért van, mert nagyon hamar erősödöl, vagy hogy nagyon gyorsan okosodol.
4/11 anonim válasza:
Ez nálam is szokott így lenni.!
Viszotn figyelj arra hogy a feladatokat szabályosan csináld!!!!!!
5/11 A kérdező kommentje:
Persze oda figyelek. A fura az hogy csak most kezdtem 1 hete, de mintha már izmosabb lennék, pedig elég rendszertelenül eszek és cigizek is. Lehet jók a génjeim :)
2011. febr. 3. 14:21
6/11 anonim válasza:
Ja, ja!
Azért ne bízz abban, hogy a génjeid szeretik a cigarettát. Annál még a pia is jobb.
7/11 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak adok igazat. Ajánlatos leállni a cigarettával. Nem tudnak az izmaid olyan jól fejlődni és még fogsz is tőle.
8/11 anonim válasza:
Bocsi elírtam:D fogysz is tőle:D
9/11 A kérdező kommentje:
Csak nincs értelme leszokni a cigiről:( főleg most mikor szerelmi bánatom van.
2011. febr. 11. 12:31
10/11 anonim válasza:
Csak súlyzózzál minél többet. Nagyon jó a szerelmi bánatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!