Baj ha edzés előtt fél órával eszem?
Figyelt kérdés
Fél grillezett csirkemellett ettem! De csak fél órával utána tudok edzeni. Később nem! Baj?2011. febr. 2. 18:09
1/9 Da puta madre válasza:
Ha nem lesz hányingered, akkor nem olyan nagy baj. Az emésztés miatt több vér kell a gyomornak ilyenkor, az igaz. Attól is függ, milyen edzés. Ha kezdetben olyan gyakorlatokat csinálsz, ahol állsz, akkor nem lesz gond.
2/9 A kérdező kommentje:
Elliptikus tréneren fogok (30perc) + utána szobabicikli (20perc). Akkor ez az edzés előtt nem eszünk csak a hányinger elkerülése miatt van? Amugy köszi a gyors választ!
2011. febr. 2. 18:21
3/9 anonim válasza:
hányinger miatt van csak, nem hiszem, hogy azoktól hányingered lenne :)
sokkal inkább ugrálás, erőlködés..
4/9 anonim válasza:
Edzés előtt két órával eszel az a jó, fél órával semmiképp nem tartom jónak rosszul is lehetsz és nem is tudsz teljes értékűt edzeni és kihozni magadból mindent.
5/9 Da puta madre válasza:
Nem, nem csak azért. Azért eszel, hogy a tápanyagok felszívódjanak. Ahhoz, hogy felszívódjanak, a gyomornak ezt emésztenie kell. Ehhez több vérre van szükség. Ahhoz is, hogy a belekből felszívódjon. Edzéskor az izmoknak is vérre van szüksége, így a felszívódás-emésztés minősége romlik. Ez egyénenként változó lehet, hogy kinek mennyit kell várni. 1 óra az átlag.
töltsd az edzés első negyed óráját nem túl megerőltető dolgokkal, és nyugodtan edzhetsz.
6/9 A kérdező kommentje:
20 perccel tovább bírtam a tervezettnél, nem is voltam rosszul, talán inkább plusz energiát adott! :) Köszi a válaszokat!
2011. febr. 2. 20:54
7/9 Da puta madre válasza:
Nekem is így szokott lenni. Ha kivárom az említett 2 órát, akkor nem bírom annyira. Nekem egy óra szokott lenni kaja és edzés közt.
8/9 anonim válasza:
Edzés előtt 1 órával már nem ajánlott enni.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, miért?
2011. febr. 3. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!