Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Baj ha edzés előtt fél órával...

Baj ha edzés előtt fél órával eszem?

Figyelt kérdés
Fél grillezett csirkemellett ettem! De csak fél órával utána tudok edzeni. Később nem! Baj?
2011. febr. 2. 18:09
 1/9 Da puta madre ***** válasza:
Ha nem lesz hányingered, akkor nem olyan nagy baj. Az emésztés miatt több vér kell a gyomornak ilyenkor, az igaz. Attól is függ, milyen edzés. Ha kezdetben olyan gyakorlatokat csinálsz, ahol állsz, akkor nem lesz gond.
2011. febr. 2. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Elliptikus tréneren fogok (30perc) + utána szobabicikli (20perc). Akkor ez az edzés előtt nem eszünk csak a hányinger elkerülése miatt van? Amugy köszi a gyors választ!
2011. febr. 2. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:

hányinger miatt van csak, nem hiszem, hogy azoktól hányingered lenne :)

sokkal inkább ugrálás, erőlködés..

2011. febr. 2. 18:37
 4/9 anonim válasza:
Edzés előtt két órával eszel az a jó, fél órával semmiképp nem tartom jónak rosszul is lehetsz és nem is tudsz teljes értékűt edzeni és kihozni magadból mindent.
2011. febr. 2. 18:39
 5/9 Da puta madre ***** válasza:

Nem, nem csak azért. Azért eszel, hogy a tápanyagok felszívódjanak. Ahhoz, hogy felszívódjanak, a gyomornak ezt emésztenie kell. Ehhez több vérre van szükség. Ahhoz is, hogy a belekből felszívódjon. Edzéskor az izmoknak is vérre van szüksége, így a felszívódás-emésztés minősége romlik. Ez egyénenként változó lehet, hogy kinek mennyit kell várni. 1 óra az átlag.

töltsd az edzés első negyed óráját nem túl megerőltető dolgokkal, és nyugodtan edzhetsz.

2011. febr. 2. 18:42
 6/9 A kérdező kommentje:
20 perccel tovább bírtam a tervezettnél, nem is voltam rosszul, talán inkább plusz energiát adott! :) Köszi a válaszokat!
2011. febr. 2. 20:54
 7/9 Da puta madre ***** válasza:
Nekem is így szokott lenni. Ha kivárom az említett 2 órát, akkor nem bírom annyira. Nekem egy óra szokott lenni kaja és edzés közt.
2011. febr. 2. 20:57
 8/9 anonim válasza:
Edzés előtt 1 órával már nem ajánlott enni.
2011. febr. 3. 06:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, miért?
2011. febr. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!