Mennyi pénzt költesz a sportodra havonta?
Figyelt kérdés
Írd le hogy mit sportolsz, és miért. Fiú-e vagy lány,és hány éves.
Miért éri meg annyit költened rá.
2011. jan. 31. 22:30
21/27 anonim válasza:
23/L
6000 kondibérlet+ 5000 hastánc+ 4000 aerobic + 3000 l carnitine+ izotóniás ital
kb 20-as
22/27 anonim válasza:
Hű, itt egy lány, aki nagyon is komolyan veszi a mozgást és a jó külsőt! Gratulálok, és igazán örvendetes látni! :)
23/27 anonim válasza:
köszönöm szépen!:) sztem nagyon megéri befektetni a mozgásba, mert csak jól járhat vele az ember.
24/27 anonim válasza:
Sacc per kb átlag 35000/hó ... lebontva havi összegekre összesen.
Tenisz ( felszerelés, versenyek, utazás, tagsági díj satöbbi)
Síelés (felszerelés, utazás, szállás, bérlet)
Golf (felszerelés, drive-range)
Darts
Bowling
Foci
25/27 anonim válasza:
Örülök ennek a hozzáállásnak! :)
Bár én "csóró" minimalista vagyok edzés tekintetében, de csakis az anyagi ráfordítás és a gyakorolt edzésmódok lehetséges legjobb leredukálásának szempontjából, teljesítményben maximalista vagyok!
26/27 anonim válasza:
Műkorcsolyázom hobby szinten de ez a sport igazi pénznyelő.. Maga a korcsolya 100 000 Ft volt, havonta élezni kell, fél évre az edzés 50 000 Ft, a ruha 10 000 kezdődik határ a csillagos ég, versenyharisnya 5000 Ft, edzőtáborok 60 000 ft (két havonta).
27/27 anonim válasza:
Nekem nincs ennyi pénzem. 6000 ft az edzőtermi bérlet és heti 3-szor járok, ha tehetem 4-szer is megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!