Mennyi pénzt költesz a sportodra havonta?
Írd le hogy mit sportolsz, és miért. Fiú-e vagy lány,és hány éves.
Miért éri meg annyit költened rá.
Twinlab 100% whey protein fuel fehérje
Scitec joint health vagy joint-X (mikor melyik) ízületvédő
Scitec Daily One multivitamin
Amix C-1000 c-vitamin (ez most jutott eszembe, szal havi plusz 800ft kb)
Scitec vagy Biotech USA L-glutamine (glutamint őszintén megmondom, még nem vettem, de a közeljövőben fogok)
Kaja összességében: Havi kb. 15000 Ft
Évente két pár kétezer forintos kínai sportcipő kimúlik a lábamon. Általában addig hordom őket, amíg szó szerint ki nem látszik belőle a lábujjam.
A harangsúlyom 12000 Ft volt, és tekintve, hogy egy tömör vasdarabról van szó, ezt még talán a dédunokáim is használhatják majd. Majd pár év múlva veszek egy nagyobbat, aztán még pár év múlva még egyet, többre biztosan nem lesz szükségem.
A harangsúlyon kívül az egyetlen edzőszerem a testem, meg esetleg az udvaron lévő tető vasrúdja, amin húzódzkodom.
Van olyan sport, ami pénzbe alig kerül, mégis sokat ad.
harangsúly, borzasztó... kettlebell, vagy gírja, golyó, akármi. XD
amúgy edzésre költök 25K-t havonta, küzdősportokra. ehhez jön még mindig némi pénz tápkiegre, szemináriumokra, felszerelésre, nevezési díjakra, utazási költség (benzin, hotel)ezek nem minden hónapban vannak, de éves szinten erre is elmegy 150-200ezer.
szal olyan 40ezret költök sportra. Azért éri meg mert imádom a küzdelmet, a versengést, a légkört, a társaságot. Jobb ez, mint a bulizás. :D tulajdonképp heti 6 nap bulizok, van amikor 2x is egy nap :D
Spinnin 6-7000Ft/hó
lovaglás 8000Ft/hó
Illetve táncolok, bár ezt most hanyagolom pár hónapja, ez 4-5000 Ft/hó szokott lenni.
Otthon nem szeretek tornázni, viszont, ahhoz, hogy karbantartsam a testemet szükség van a mozgásra és igénylem is. Kiskorom óta lovagolok, ez szenvedély. Nem sajnálom a pénzt mozgásra. Inkább költök kevesebbet szórakozásra, ruhákra, egyéb dolgokra.
27/N
Ju jitsu.
Általában havi 5000 ft-t kell rá költenem.
Bérlet: 4000 ft
Havidíj:1000 ft
Ásványvíz(össz.): 520 ft
Ezenfelül:
Szövetségi díj: 3000 ft/fél év
Az edzőruhám 8500 ft volt, de már két éve megvan, és remekül bírja a strapát.
Ennyit nekem lazán megér. De sokkal többet is hajlandó leszek költeni rá, ha majd nem a szüleim pénzét herdálom, hanem lesz saját keresetem.
16/F (ezt csak azért írtam le, nehogy az utolsó mondat alapján ingyenélőnek gondoljatok :D )
testépítés, 17 f
szilárd kaja: 35-40ezer
tápkieg: alkalmanként 6-10ezer
terem: saját
megéri mert pár év múlva versenyezni szeretnék
Semennyit nem költök rá, otthon tornázom.
28/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!