Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költesz a sportod...

Mennyi pénzt költesz a sportodra havonta?

Figyelt kérdés

Írd le hogy mit sportolsz, és miért. Fiú-e vagy lány,és hány éves.

Miért éri meg annyit költened rá.

2011. jan. 31. 22:30
1 2 3
 11/27 Gyakor ***** válasza:

Twinlab 100% whey protein fuel fehérje

Scitec joint health vagy joint-X (mikor melyik) ízületvédő

Scitec Daily One multivitamin

Amix C-1000 c-vitamin (ez most jutott eszembe, szal havi plusz 800ft kb)

Scitec vagy Biotech USA L-glutamine (glutamint őszintén megmondom, még nem vettem, de a közeljövőben fogok)

2011. febr. 1. 00:32
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kaja összességében: Havi kb. 15000 Ft

Évente két pár kétezer forintos kínai sportcipő kimúlik a lábamon. Általában addig hordom őket, amíg szó szerint ki nem látszik belőle a lábujjam.

A harangsúlyom 12000 Ft volt, és tekintve, hogy egy tömör vasdarabról van szó, ezt még talán a dédunokáim is használhatják majd. Majd pár év múlva veszek egy nagyobbat, aztán még pár év múlva még egyet, többre biztosan nem lesz szükségem.

A harangsúlyon kívül az egyetlen edzőszerem a testem, meg esetleg az udvaron lévő tető vasrúdja, amin húzódzkodom.

Van olyan sport, ami pénzbe alig kerül, mégis sokat ad.

2011. febr. 1. 01:26
 13/27 anonim ***** válasza:

harangsúly, borzasztó... kettlebell, vagy gírja, golyó, akármi. XD

amúgy edzésre költök 25K-t havonta, küzdősportokra. ehhez jön még mindig némi pénz tápkiegre, szemináriumokra, felszerelésre, nevezési díjakra, utazási költség (benzin, hotel)ezek nem minden hónapban vannak, de éves szinten erre is elmegy 150-200ezer.

szal olyan 40ezret költök sportra. Azért éri meg mert imádom a küzdelmet, a versengést, a légkört, a társaságot. Jobb ez, mint a bulizás. :D tulajdonképp heti 6 nap bulizok, van amikor 2x is egy nap :D

2011. febr. 1. 01:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Jól van, na, a kettlebell túl amerikai, ezért nem szeretem igazán használni, a ha gyrját írok, akkor meg senki nem tudja, miről beszélek. :) A harangsúly legalább magyarul van. :)
2011. febr. 1. 02:16
 15/27 anonim ***** válasza:

Spinnin 6-7000Ft/hó

lovaglás 8000Ft/hó

Illetve táncolok, bár ezt most hanyagolom pár hónapja, ez 4-5000 Ft/hó szokott lenni.

Otthon nem szeretek tornázni, viszont, ahhoz, hogy karbantartsam a testemet szükség van a mozgásra és igénylem is. Kiskorom óta lovagolok, ez szenvedély. Nem sajnálom a pénzt mozgásra. Inkább költök kevesebbet szórakozásra, ruhákra, egyéb dolgokra.

27/N

2011. febr. 1. 12:06
 16/27 anonim ***** válasza:
lol ha én leírni sem merem mennyit költöttem életembe sportra....
2011. febr. 1. 12:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ju jitsu.

Általában havi 5000 ft-t kell rá költenem.

Bérlet: 4000 ft

Havidíj:1000 ft

Ásványvíz(össz.): 520 ft

Ezenfelül:

Szövetségi díj: 3000 ft/fél év

Az edzőruhám 8500 ft volt, de már két éve megvan, és remekül bírja a strapát.

Ennyit nekem lazán megér. De sokkal többet is hajlandó leszek költeni rá, ha majd nem a szüleim pénzét herdálom, hanem lesz saját keresetem.

16/F (ezt csak azért írtam le, nehogy az utolsó mondat alapján ingyenélőnek gondoljatok :D )

2011. febr. 1. 23:22
 18/27 anonim ***** válasza:

testépítés, 17 f

szilárd kaja: 35-40ezer

tápkieg: alkalmanként 6-10ezer

terem: saját

megéri mert pár év múlva versenyezni szeretnék

2011. márc. 3. 10:48
 19/27 anonim ***** válasza:
*és havonta
2011. márc. 3. 11:03
 20/27 anonim válasza:

Semennyit nem költök rá, otthon tornázom.

28/nő

2011. márc. 3. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!