Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testosteron injektálása,...

Testosteron injektálása, hosszú távon mennyire veszélyes? Milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
Heti 300mg (propinat, Testolic), 1éven keresztül a tervem.
2011. jan. 28. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy koszosabb a pakisztáni? Szemcsésebb, vastagabb tű kell hozzá? 250 persze a nevében, ez akkor a hatóanyag mennyiségére utal, így sokkal drágább mint a propi. Edzésmúltam nem sok kondizásból... 2kúrám volt eddig, azok alatt intenzíven, amúgy hébe-hóba, de most 3 hónapja rendszeresen. 73 kg vagyok 175cm. Nem hozott sokat a legutóbbi kúra igaz, de kórházban feküdtem infúzión 1,5 hetet és amikor kijöttem megemelni alig bírtam a súlyzót, annyira legyengültem, fejsérülésem volt. Akkor hívtam segítségül a koxot, hogy "ez így nem mehet tovább". :) Kajánál minél több husit próbálok, csirke-pulyka rizs, kenyér, vaj bőséggel meg ami jön. :) Proteinre nem igen van zsé frankóra. Tabiból mi az ami szóba jöhet? Anapolon50-et próbáltam 2éve kb., de hamis volt valószínűleg, illetve a Danabol is, mert nem hoztak semmit.
2011. jan. 28. 17:56
 12/21 A kérdező kommentje:
"...nem sokkal drágább" bocs
2011. jan. 28. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
na most akkor a helyzet: 1. átlagos testfelépítéssel rendelkezel, jelentéktelen edzésmúlttal. 2. kajálni egyáltalán nem kajálsz jól, eszel össze minden szart (a koxhoz minőségi kaja kell, eszméletlen nagy mennyiségben, tehát az a része sem két forint) 3. kur.vára lövésed sincs, hogy hogy működnek ezek a szerek, de azért magadbanyomnád egy éven keresztül. 4. semmi + táplálékkiegészítő, még valami nyomorult vitamoin se, mert nincs rá pénz, de a koxra bezzeg van. Mégis szted mitől fog fejlődni az izom? a koxtól, vagy a minőségi rendszeres étkezéstől, amivel te köszönőviszonyban se vagy... nagy marha vagy te...
2011. jan. 28. 22:41
 14/21 bix ***** válasza:

akkor felejtsd el a kokszot. ilyen kajával és edzésmúltal semmi értelme. első évben 78 ról 90 kiló lettem anno, teljesen naturálban, még egy kreatin kúrát se toltam le. csak kaja és heti 4 edzés, keményen, szabályosan, ahogy kell.

sokan mondták már versenyzők, hogy a fejődésed 70%-a a konyhában dől el... ezen gondolkozz.

2011. jan. 29. 12:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Egy jónagy segberúgásra van szükséged, nem kokszra. Ostoba, akaratgyenge ropi vagy, ezen a koksz nem segít...
2011. jan. 29. 13:23
 16/21 A kérdező kommentje:
öjj sakcok...Ne dóbálózzunk ilyen súlyos szavakkal! Vitamin az napi 1 magnézium, multivitamin és calcium pezsgőtabi, 2 szem Eurovittel. Fehér húst eszek amennyit tudok, igen, valóban nem vagyok fullos, de ki akarom (és hozom is úgy érzem) hozni a legjobbat a helyzetemből. Edzés után és közben bütykösen dagadnak az ereim, nem az a kamugyerek vagyok, aki csak feszíteni akar a koxolt izommal. Volt rajtam a deca+propi kúra után, füstje se maradt. Írtam azt is, hogy elvetettem az 1éves kúrát. Azért köszönöm a bíztatást!
2011. jan. 29. 14:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja igen. Honvédségbe készülök és az alkalmasságin a legkeményebb szintet, vagyis a T4-et akarom hozni, ezért csak az edzés szinte.
2011. jan. 29. 14:23
 18/21 A kérdező kommentje:
És az átlagos testfelépítés igaz lehet, de a tetszsír arány sem mind1. Edzett hasizom és tényleg nem sok fölösleg van rajtam. Erőre és küllemre is az átlagnál sziklábbnak érzem magam. Ez nem nagyképű akar lenni, de a fika után jól esik az egyensúlyomnak leírni. :]
2011. jan. 29. 14:26
 19/21 bix ***** válasza:
első évben akkor is tudni kell hozni 1 kiló tiszta izmot havonta. a fentebb említett 12 kiló az tiszta izomban jött fel, úgy, hogy a kezdeti 10% tzs lement 8.4 ig. de azt csinálsz amit akarsz, naturálban viszont a keményebb munka maradandóbb eredményeket hoz, ha csak egy felmérésre megy ki az egész akkor hajrá, sok sikert hozzá:D de utána ne remélj sokat, ugyanúgy el fog tűnni mint az előző kúrák eredménye
2011. jan. 29. 16:18
 20/21 A kérdező kommentje:

2-3 hónapja edzek rendszeresen, havi egy 1kg, az meg is van. Testot nem azért erőltetem, hogy nőjek, hanem hogy bírjam. Nehezebben fáradok és többet bírok, keményebben tudok edzeni, ezért kell csak és természetesen a minőségi és hosszútávú erő/izom a célom.

Köszönöm a meglátásaid, a sustanont kipróbálom majd azt hiszem! Üdv.!

2011. jan. 29. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!