Testosteron Enantat (Galanika) kúrát tervezek szerintetek mennyire megbízható ez a cucc? A többi lent.
175cm 82kiló vagyok 3-éve edzek kaja tápkiegek,vitaminok stb rendben..
heti 2-szurira gondoltam esetleg kombinálva Stanozolol-lal(ha sikerül megbízhatót szereznem)
akinek már volt dolga Galanikás enatat-tal mi a véleménye róla?
minden építő jellegü hozászólást szivesen meghalgatok..
de leoltogatásra meg dögölj bele hülye kokszos ezekre nem vagyok kíváncsi!!!
a válaszokat előre is köszönöm!!
nekem másmilyen volt,de annyi h az enantát kb 1-2 hét után látszik,ROHADTUL aromatizál(ösztrogénné alakul amitől hájasodni fogsz mind a disznó(kell a sok proviron a kúra alatt) és 90%ban lemegy a kúra után mert rettenet vízvisszatartó magában.tégy mellé superanabolont,deca-durabolin-t,boldenont stb stb.
sosem kokszoltam ezt egy barátom barátja mesélte ;)
azt tudom hogy macskosul aromatizál ezért is akarok szedni mellé Proviront legalább napi 1-szemet ha kevés akkor kettőt..sikerült szereznem Stanozolol-t 10mg La Pharma(versenyzőtöl van ő is használta) remélem segít valamennyit..az sajna igaz hogy sok lemegy(főleg víz) de kúra után igyekszem megtartani a szövetek alatti izmot remélem sikerül..már volt egy szemes kúrám(Methandienon)abból rengeteget sikerült maradt az utókúrának köszönhetően! remélem ebből is sikerül a nagyját megtartani...
köszi az eddigi válaszotokat!!
Találd ki az árából, mennyire megbízható. :-)
Nekem 300 forintért sem kell (nagy tételben annyi).
Pár éve próbáltam, valószínüleg egy kevés tesztó van benne, de közel sem 250 mg.
Egy Omna-val össze nem mérhető....
Stanozol sem eredeti, ami frankó az nagyon drága és a versenyzők örülnek ha maguknak tudnak szerezni, nem fogják eladni minden jöttmentnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!