Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testosteron injektálása,...

Testosteron injektálása, hosszú távon mennyire veszélyes? Milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
Heti 300mg (propinat, Testolic), 1éven keresztül a tervem.
2011. jan. 28. 13:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

1 éven át nyomatni akarod azt a sz@rt és itt kérded mik a következményei?

Szétcseszi a májadat. Belehalsz baz+.

A Profik is "csak" 12 hetes kúrát csinálnak sokkal minőségibb koxal.

Másrészt önmagában a teszto nem sokat segit. Én is nyomtam egyszer egy 5 hetes kúrát (sustanon heti 500 + methandinone napi 60mg) ami hozott 8kg-t. De tabletta nélkül nem lett volna ilyen eredmény. És utána levezetést kell csinálni, hogy megmaradjon.

Beszélj egy profival ha koxolni akarsz, de én nem ajánlom.

Ja, és nem az a profi aki kivan gyúrva mint' állat. Keress egy atlétát vagy súlyemelőt akik rendszeresen járnak versenyekre.

2011. jan. 28. 13:37
 2/21 anonim ***** válasza:
remélem hogy csak hülyéskedsz. ki fogod nyírni magad vele
2011. jan. 28. 13:41
 3/21 bix ***** válasza:

semmiféle következményei nem lesznek. az összeaszott működésképtelen heréken, használhatatlan f@szodon, a soha vissza nem álló hormonháztartásodon, pár tönkrement belső szerveden kívül természetesen. sok sikert hozzá. javasolnám mellé szedni a naposim nevű csodaszert, legalább ilyen jó minőségű cucc mint ez, hiszen disznókat hízlalnak vele, ártalmas akkor nem is lehet.

ha az irrónia nem volt kivehető. ilyen tudással ne szedj semmit, főleg ne ilyen szemetet

2011. jan. 28. 13:49
 4/21 A kérdező kommentje:
Hűűű :D Kösz srácok, meg is győztetek! 1 hónapja fejeztem be egy 6 hetes kúrát, 5 naponta Deca csúszott mellé. Meg kell valljam... a kúra végén és utána 2 hétig voltak pillanatok, hogy szúrt a májam. 5kg jött egyébként, a fele le is ment, így most csak tesztót szeretnék, hogy bírjam szuflával az edzést. Maradok akkor annál, hogy heti 300mg amíg nem érzem a májam, de legfeljebb 3hónapig és utána min. 2 hónap pihi. Kössz!
2011. jan. 28. 13:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Különben miért szar a Testolic? A 100mg/ampulla (2ml) jutott nekem, megbasz eléggé. Ha van erősebb, biztonságosabb, vagy "hasznosabb" nála érdekel. Ahogy olvasgattam a propinat az egyik legtermékenyebb. :]
2011. jan. 28. 14:02
 6/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

1-fáj a májad, menny orvoshoz mert már késő és eléggé szétcseszted a szervezeted. Sajnálom előfordul kezdőknél az ilyen, jobban utána kellet volna nézni.

2-Azért használtam sustanont mert a profik is azt használják, tökéletes elegye 4 fajta tesztoszteronnak és a Decaonat tartalma miatt 3-4 hétig is a szervezetben van. A holland a legtisztább, nem vizesit nem cseszi a májat (ami neked már mindeggy). 10 euro 1 ampulla. De NEM REKLÁMOZOM ÉS NEM AJÁNLOM!!!

2011. jan. 28. 14:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Ááá, ittam ám mellé napi 3liter vizet, az a kis szúrás csak nemtetszés, figyelmeztetés szerintem. :) El is múlt, 2 hete semmi károsodásra utaló tünet. Utánakérdezek a sustának, abból, hogy hasson, mennyit kell? Mert ha annyit mint a propiból, akkor nem olcsó játék. :)
2011. jan. 28. 14:31
 8/21 anonim ***** válasza:

nem kevered a májadat a veséddel, véletlenül?

Azért megnyugtató, hogy ennyi ésszel kokszolsz...

2011. jan. 28. 14:52
 9/21 anonim ***** válasza:

Heti 500 megteszi (2 ampulla), vannak olcsóbb sustanonok is pl. a pakisztáni csak harmada árban és ugyanaz a hatás csak sokkal koszosabb.

A napi folyadékbevitel sportolóknál amúgyis elég magas az a napi 3 liter lehet még kevés is. 20 testsúlykg mellé 1l viz. Szóval ha 80kg vagy legalább napi 4l folyadék kell.

Ha a kajád rendben van szedsz minimum proteineket akkor lazán nyelhetsz mellé valami tablettát is, de ezek jobban cseszik a májat viszont eredményesebb.

2011. jan. 28. 14:52
 10/21 bix ***** válasza:
milyen edzésmúltad van, súly?tzs? magasság? kaja? ennél azért az említett kúra többet kellett volna jelentősen hozzon. a két kúra között azért hagynék pihenőt, ezek a szerek elnyomják a saját tesztoszteron termelésedet, azért (is) kell levezetni... azért egy orvossal az ilyen eszetlen szedés után megvizsgáltatnám magam, egy sima vizeletből meg hormon szint mérésből elég sokat ki lehet deríteni...
2011. jan. 28. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!