A hasamon levő "hurkákat" milyen tornával tudnám eltűntetni?
Sehol máshol nincsen rajtam súlyfelesleg. Ez sem igazi "súlyfelesleg", de rontja az alakom összképét, és szeretném csökkenteni a "hurkáim" méretét. 23 éves lány vagyok, 168 cm, 69 kg.
Fogyókúrát nem szeretnék, mert úgysem tudnám tartani, valamint a mellem így is A-s méretű, teljesen eltűntetni pedig nyilván nem akarom. Eddig elég sok csokit ettem, hogy ezt mellőznöm kell, az világos. De ezen felül valami célzott tornára gondoltam, ami a hasi tájékra hat.
Otthon, napi 15-20 percben végezhető gyakorlatok lennének nekem ideálisak. Az még fontos, hogy elég erős gerincferdülésem van, vagyis gerincet terhelő gyakorlatok ki vannak zárva. Tehát azt ne írjátok légyszi, hogy felülések pl., mert azt nem lehet.
Olyasmire gondoltam eddig, hogy a hátamon fekszem, és a lábaimmal ollózás például, meg biciklizés. De ezek azt éreztem, erősebben dolgoztatják a combon, mint a hasam.
Más ötlet?
Ha honlap címet, vagy linket tudnátok, ahol jó tippek vannak, az is segítene.
Köszönöm!
"De ezen felül valami célzott tornára gondoltam, ami a hasi tájékra hat."
ilyen nincs, nincs célzott fogyás, hogy csak adott területről szeretnék fogyni.
"Otthon, napi 15-20 percben végezhető gyakorlatok lennének nekem ideálisak."
15-20 perc nem sokat ér, egyenletes, hosszan tartó mozgás kell, járj kocogni, biciklizz, sportolj valamit.
napi 15-20 perc ebbol.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!