Hogyan tudnám eltüntetni a kiálló lapockáimat?
Figyelt kérdés
Magamat amikor megnézem a tükörben én úgy látom hogy egyenes a testtartásom, de az hogy kiállnak a lapockáim azt jelenti hogy nem így van, vagy tévednék? Mindenesetre ezen szeretnék változtatni, előre is köszönöm a segítséget!:)2011. nov. 4. 19:09
1/9 walholl válasza:
Mindenkinek látszanak a lapockái, aki nem mangalica, hogy eltakarja neki a zsír. Ezen legfeljebb egy hentes tudna segíteni, vagy rágyúrsz és akkor az izmaidat fogják nézni, nem azt hogy úristen ennek van lapockája.
2/9 anonim válasza:
egyáltalán nem. full egyenes tartás esetén is látszik, ha vékony vagy . ha el szeretnéd takarni, mármint ruha igénybevétele nélkül, akkor megteheted hájjal,vagy az általam sokkal jobban ajánlott....izommal :)
3/9 A kérdező kommentje:
A húzódzkodás az segíthet egy kicsi izmot oda építeni ami elrejti valamennyire a lapockákat? :D
2011. nov. 4. 19:19
4/9 anonim válasza:
igen. a húzódzkodás legalább annyira alapgyakorlat hátra, mint a fekvenyomás mellre:) úgyhogy hajrá hurrá :D
5/9 anonim válasza:
izom + zsír elrejti, csak izmosodni nem olyan egyszerű, ha az lenne minden kis girnyó anti-girnyó lenne :)
viszont ha foglalkozol kicsit a témában, és ráállsz edzésre akkor néhány év alatt mind az egészségeddel, mind a testeddel szép dolgokat lehet művelni.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat!:)
2011. nov. 5. 00:15
7/9 anonim válasza:
Ne izgulj, nekem is kilátszanak a lapockáim. Járok konditerembe is, de ha engem kérdezel szerintem kifejezetten esztétikus. Engem nem zavar, sőt jó ha van az is. Képzeld el milyen lenne ha rágyúrnál. Állj háttal a tükörnek, fotózd le magad, nézd meg a képet. Ha olyan sok izmot összeszednél hogy eltűnjenek olyan lennél mint Quasimodo. xD Gondolkozz el ezen. Teljesen ne tüntesd el, de a hátad nézd meg alaposan és ha nem tetszik valami, akkor szedjél fel egy kis izmot. Csak ne vidd túlzásba.
8/9 anonim válasza:
akinek fejlett hátizma van az olyan mint Quasimodo? nem kiforgatni akarom amit írtál, de ez így érdekes meglátás :)
9/9 anonim válasza:
Erre VAN megoldás.
Nem csak az, hogy izmot pakolsz rá, hanem van egy külön izom, ami ezért felelős, és azt kell edzeni speciális, otthon is kivitelezhető gyakorlatokkal.
Ha youtube keresőbe beírod hogy back wings, vagy valami hasonlót, akkor csomó videó lesz erről a témáról, és a gyakorlatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!