Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme annak, hogy a napi Jumbo adag felét fogyasztom el egy nap?

Figyelt kérdés
Sajnos minden nap 220g-ra nem telik,mert így 20nap és annyi neki és nagyon drága.Így arra gondoltam,hogy edzés után az adag felét(110g)szedek,így ér valamit?A táplálkozásom rendben van.napi 350g szénhidrát,130g fehérje 68/180
2011. jan. 23. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg ott ahol vetted? Később is visszamehetsz oda nyugodtan, válaszolni fognak. Ez függ attól is, hogy mekkorka darab vagy, én vékony voltam, és továbbra is nagyon szálkás akartam maradni, én egy nap kétszer féladagot nyomtam.
2011. jan. 23. 12:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem vettem meg,és rendelni fogok futárral.
2011. jan. 23. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Odairtam hogy 180cm/68kg vagyok
2011. jan. 23. 12:45
 4/6 Clem ***** válasza:
Ha jó a kajád akkor a fél adag is elég lesz...!:)
2011. jan. 23. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a kajám jó.
2011. jan. 23. 13:15
 6/6 anonim válasza:
A jumbo és hasoló tömegnövelők azoknak vannak kitalálva akiknek nincs lehetőségük a napi kalória bevitelre. Ha rendesen táplálkozol és annyi fehérjét és szénhidrátot viszel be amennyi elég a fejlődésedhez egyáltalán nem szükséges ilyesmit innod. Ezt magadnak tudod eldönteni abbol hogy megmondod hány kiló és mennyi magas vagy nemtudunk segíteni.
2011. jan. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!