Elkezdtem diétázni, a szénhidrátszegény, fehérjedús táplálkozásra odafigyelek.
2011. jan. 18. 19:31
1/8 anonim válasza:
Testépítés? Futás, Úszás, amit szeretnél, és érzed h tudod csinálni.
2011. jan. 18. 19:44
2/8 anonim válasza:
úszás, séta, kis bringázás, de az orvosoddal kéne megbeszélned
nehogy futni kezdj, mert szétmennek az ízületeid
fogadj örökbe egy menhelyi kutyust és rá leszel kényszerítve a napi többszöri sétára ;)
2011. jan. 18. 19:59
3/8 anonim válasza:
Szumó:)Viccet félretéve,mindenképpen valami olyat ami nem anyira megterhelő,szépen fokozatosan kell elkezdened mozogni nehgy valami bajod legyen.Ha ennyi sulyfelesleged van vaószinü h a vérnyomásod is magasabb mint kéne,elöször szerintem elég lenne minden nap egy nagyobb séta,esetleg bicajozás.Hidd el egy kiadós sétába a friss levegön is el lehet fáradni.Ha van ismerösöd lehet rá tudod venni h menjen veled és akkor észre sem veszitek h mennyit sétáltatok.Aztán majd jöhet szépen lassan a kocogás,de ez majd csak idővel,ilynekor meg ha a hideg miatt bemész konditerembe(valaki nme szeret)akkor valami bicaj,futopadon séta tuti jó lenne.Szépen fogokzatosan terheld magad az a lányeg.
2011. jan. 18. 20:10
4/8 anonim válasza:
Séta, úszás, én úgy tudom. Ezek nem terhelik annyira az ízületeket.
2011. jan. 18. 20:10
5/8 anonim válasza:
A futni 40 kg felesleggel... a lehető legbutább tanács, amit adni lehet.
Olyan mozgásformát válassz, ami nem terheli az izületeidet! Ilyenek azok, amelyeket vízben lehet végezni (víziaerobik, úszás) persze olyan szinten, amennyire bírod, és egyre lehet ezt a szintet feljebb vinni. De a séta is jó, esetleg váltakozó tempóban, egyre hosszabb távokon.
2011. jan. 18. 20:27
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a tanácsokat! Akkor azt hiszem sétával fogok indítani.
2011. jan. 18. 20:39
7/8 anonim válasza:
én 20 kiló fölösleget adtam le 4 hónap alatt úgy,hogy minden másnap besétáltam melóhelyre/kb.8 km/
persze a kajálást is vissza kellett fognom hozzá.a fehérjedús,szénhidrátszegény étrend nagyon hatásos,én is így étkeztem.kitartás,és sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!