Asztmásan tornázhatok? Mit tehetnék? Nem akarom abba hagyni a tornát.
Most kezdtem nem olyan rég fogyózni.10 napja.Tényleg, elég rendesen meghajtottam magam.
Reggel arra ébredtem, hogy nehezen veszem a levegőt és nyomást érzek a mellkasomon.
Még most is tart.
Tiszteletem!
Biztos benne, hogy tényleg asztma? A sportot semmiképp ne hagyja abba, de érdemes lenne konzultálni orvossal, én meg utánanézhetek olyan kezelésnek, amit mondjuk én használnék ha valóban ez a probléma.
Igen, tényleg asztmás vagyok. Symicortot kell mindennap használnom.
Persze,az is lehet, hogy nem az asztma okozza a problémát.
3 éve voltam EKG-n, de akkor nem volt semmi baj.
Spiropent napi 4-5 tabi, az megdobja a testhődet :) Bár ez doppingnak minősül, és terheli a szíved... De asztmásoknak szokott lenni. Persze ezt nem javaslom.
Amúgy amíg erősítő edzést végzel, szerintem nem okozhat az asztma túl nagy problémát ellenben a futással.
a napokban -egyéb leterheltség miatt..- de utánérdeklődök Neked a fentebb említett dolognak, én mivel kezelném a betegségem, ami nem teszi tönkre a testem, sőt még segít is és rendbeteszi az asztmát.
szóval pár nap türelmet kérek :)
Mindenkinek köszi a segítséget!!!!:)
Nem tudom ez számít-e valamit, de pl. a szoba bringát 8-as fokozatban tekerem, minden nap. Ez olyan mintha futnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!